2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 74 پست

فقط جوابا😂

از خدا بخواه عزیزم بگو خدایا من تقوا پیشه میکنم توام بهم سخت نگیر و نجاتم بده

ختم بردار ان شالله با حفظ عفتت ازدواج موفقی داشته باشی

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می خوای یه عمر پشیمونی برات بمونه که بعد حتی اگه بخوای نتونی ازدواج کنی،کمر بابات میشکنه 

یکاری نکن بدبخت بشی رابطتو کات کن تموم 

❤اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم❤برای براورده شدن آرزوهامون یه صلوات ازته دل آمین یا رب العالمین💚
دختره میگه دوس پسرم لیسم میزنه.  این حرف یعنی رابطه دارن؟؟؟

واااا از نظر من دست زدن به هم هم یعنی رابطه داشتن چون باهم نا محرمن

و اون دست زدنا هم براشون جذابه

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
منم دلم میخواد  تا حالا ناخونمم به یه پسر نخورده ولی دوستامو که میبینم دلم انگار محبت جنس مخال ...

الان دلت میحواد دست کسیو بگیری میدونم چی میگی ولی تهش وابسته میشی کات میکنی یاد همین دست دادنا میوفتی داغون میشی کلا خودتو سرگرم کن 

کلا وقتی از یه شهر میری یه شهر دیگه به هیچ عنوان به اون پسر ک تو شهر دیگه آشنا شدی اطمینان نکن 

منم دانشجوام اما نمی رم بیرون با کسی 

چون آدم و گیر میارن تک و تنها 

بهتره فکراتو بکنی 

پسرا هرزه هستن اگر خودت واسه بدنت و زندگیت اعتبار قائل نباشی مثل گرگ نابودت میکنن 

دروغه اگر بگه چون دوست دارم  اینکار و میکنم 

یا اگر بگه اگر دوسم داری باید بیایی 

اینا اصلا دختره پا بده دیگه قبولش نمیکنن 

هرچقدر م قهر کنه بره باز تو ذهنش میمونه میگه تنها کسی ک پاک بود این 

ولی تا پا بدی درجا میگ...ت شمارو 

I'd walk straight through the bullet😏