2789
عنوان

خیلی سرد شدم 😪

383 بازدید | 14 پست

با تموم شدن این هفته میشه یک ماه که اخرین رابطمون با همسرم میگذره

(البته قبل از هر چی عذر خواهی میکنم بخاطر صراحت و‌بی پرده بودنم)😓

اونم هسچ اصراری نداره جز یکی دوبار نزدیک شدن بهم و دست رد به سینه برگشتنش

نمیدونم شاید بخاطر دعواهای این مدتمونه و ...😔

ولی همش حس میکنم متنفرم دیگه بهم دست بزنه و نزدیکم شه مثل ی تیکه یخ شدم 

من واقعا ادم گرمی بودم حتی بیشتر از همسرم

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب توخودت نمیخای توبرو سمتش تاببینی منم 1ماه باهمسرم رابطه نداشتیم دقیقا مثل شما اما امروز به حدی بود که نمیدونی منم همسرم وقتی قهره فوق العاده ادم سردیه ولی وقتی اشتیه میکشتم

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
وا بخاطر چهار تا بحث اینطوور شدی... یا خدا نکرده خیانت

نه نههه اصلا خیانتی در کار نیست

فقط سر دخالتای خانوادش همین

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

خانما خیلی حساسن بعد دعوا نمیتونن به راحتی همسرشونو بپذیرن بهش بگو بهت فرصت بده سعی کن این حسو از خودت دور کنی عزیزم به روزای خوبتون فکر کن

عجباااا امضام کووو چرا پاک شد😒تیکر عروسیمه دعا کنید خوشبخت بشممممم❤❤❤هشتاد میلیون هارتو پورتو ادعاییم فقط😏
خانما خیلی حساسن بعد دعوا نمیتونن به راحتی همسرشونو بپذیرن بهش بگو بهت فرصت بده سعی کن این حسو از خو ...

خیلی سخته مخصوصا اینکه تواین مدت دوبار  بدحالت عصبانیت بازوهامو فشار داد و سرمووووو آه خدایا😔😪😣

خوب توخودت نمیخای توبرو سمتش تاببینی منم 1ماه باهمسرم رابطه نداشتیم دقیقا مثل شما اما امروز به حدی ب ...

اخه حسی ندارم به رابطه اصلااااااااااااا...

نه نههه اصلا خیانتی در کار نیست فقط سر دخالتای خانوادش همین

تو رو اذیت میکنن؟

منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو‌ شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….

تو رو اذیت میکنن؟

من دلم نمیخاد دیگه خونه خواهرش برم به دلیل یسری مسائل و‌اون درک نمیکنه میگم خودت برو‌من نه 😣 میگه تا وقتی انقدرر بدبینی کاری باهات ندارم دیگه تا درست شی من دیگه سرد شدم

اخه حسی ندارم به رابطه اصلااااااااااااا...

خوب منم همین بودم ببخشید ولی به قبلا تون فکر کن منم اصلا حسی نداشتم بهش ولی باور نمیکنی وقتی اومد طرفم چقد دلم براش تنگ شده بود یکم غرورتوکنار بذار میدونم سخته بخدا همسرامون خوب مردا یی هستن که نمیرن دنبال هرزه های خیابونی پس خودمونو بدبخت نکنیم 

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
رابطه برای زنا اینجوریه قبلش حسی ندارن فکر میکنن سرد شدن ولی وقتی شروع کنن میفهمن نه سرد نشدن ...

بله دقیقا ،این حس هارو از خودتون دور کنید و بهشون پروبال ندید سعی کنید بهم نزدیک بشید

عجباااا امضام کووو چرا پاک شد😒تیکر عروسیمه دعا کنید خوشبخت بشممممم❤❤❤هشتاد میلیون هارتو پورتو ادعاییم فقط😏
من دلم نمیخاد دیگه خونه خواهرش برم به دلیل یسری مسائل و‌اون درک نمیکنه میگم خودت برو‌من نه 😣 میگه ت ...

اییییی خدا نگذره بحق علی ازشون

منم بخدا خواهرشوهرمو خونمو تو شیشه کرده اما باز ربطی به رابطه من و شوهرم نداره 

تو اوج این بودم که میل نداشتم اما برای اینکه شوهرمو سرد نکنم خودمو با اشتیاق در اختیارش گذاشتم .سره هرچیزی بحث میکنید نزار به رابطتون لطمه وارد بشه.خیلی سخته درک میکنم بخدا چون خودمم میکشم از دستشون اما باز جلوی شوهرم کاری میکنم که شوهرم همیشه خودش میاد میگه چی شده چی نشده خواهرش چیا گفته خودش چی جواب داده .تا جایی که میتونی با شوهرت مدارا کن حتی اگه حرفی زد کنار شوهرت اروم رد کن اما تو خونه خیلی شمرده بگو فلان حرف یا رفتار خانوادت منو ناراحت نکرد اما دارم به تو میگم که بدونی خانواده خودم بود ناراحت میشدم ولی به خاطره تو پشت گوش میندازم عزیزم...

مرد فقط فقط با زبون و زیره شکم تا دلت بخاد خر میشه😋😋😋

نه نههه اصلا خیانتی در کار نیست فقط سر دخالتای خانوادش همین

انقد س.ک.س و هیجان انگیز کن ک خانواده یادش بره... مردها با این چیزها  نرم میشن..‌الانم بعد یک ماه پاشو یک تیپ عالی بزن ببین چقد دورت بچرخه..‌ این خونواده ها و دلقکیشوون واسه همه هست...