2777
2789
عنوان

خیلی میترسممم

90 بازدید | 14 پست

بچه ها من بیشتر وقتا روی واژنم جوش میزنه یکم پرس و جو کردم فهمیدم که برای اپلاسیونه اینطوری میشه مو زیر پوست میمونه چرک میکنه هیچوقت بهشون دست نمیزدم خود به خود بعد چند روز میرفت دو هفته پیش موقع عوض کردن لباس زیرم  دستم خورد ب جوش احساس سوزش کردم اومدم ببینم چیه دیدم داره تخلیه میشه و چیزی میاد بیرون ک فهمیدم جوش چرکی بوده بچه ها از اون روز اصلا بستع نمیشه سر جوش هربار فشار میدم چیزی میاد بیرون تا ب خون میرسه گاهی وقتی موهم ازش میاد بیرون چتد روز پیش دوباره یکی بغل اون زدم پرسیدم بکی گفت چون هنوز مو توشه و درست در نیومده باز چرک کرده بغلشم گرفته حالا خیلی میترسم که همینطوری زیاد نشه؟؟؟اصلا اینا جوشن؟؟؟میترسم یه وقت زگیل نباشن اکه کسی میدونه باید چیکار کنم بگید توروخدا همینطوری قلمبه مونده اعصابم خوردههه..دستکاری کردنش خطرناکه؟؟؟پس چجوری از بین ببرمش

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

با تشکر فراوان

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

یاخدا 

منو لایک کنید

ببینم چی میشه

داشت زير لب می خوند:"كه من باد ميشم ميرم تو موهات'👱‍♀️..."بهش گفتم به جای اينكه واسم كنسرت برگزار كنی 🎉پاشو كمک كن اين تختو جا به جا كنيم، كمرم درد گرفت به خدا!با شيطنت باز گفت:" ای بخت سراغ من بيا، كه رخت خواب من با خيال خامم گرم نميشه"   😂❤بهش گفتم از بد شانسيت كه بختت من بودم، قيافه ی ناراحت و اخمو به خودش ميگيره و آه ميكشه، ميگه هيييی😣...كنارش ميشينم، بهش ميگم پشيمونی؟ميگه: میدونی من يه تئوری دارم، ميگم كه هر كسى توزندگيش عاشق يک نفر بايد بشه، اون آدم درست يا غلط هميشه عاشق اون آدم ميمونه، دلش به ياد اون آدم گرمه👫،چشماش👀 به خيال اون آدم گرم خواب ميشه، دستاش👐 با خيال اون آدم گرم ميمونه.حالا ببين، چقدر بايد، خوش شانس و خوشبخت باشی، كه همونی رو پيدا كنی كه اونم شب ها با خيال تو ميخوابه، روزا به عشق تو بيدار ميشه❤. چقدر بايد خوشبخت باشی كه بين اين همه آدم كسى رو پيدا كنی كه همونطور كه اون وسط ذهنت جا كرده، توام وسط قلب اون جا كنی💑...بهش گفتم: تو پيدا كردی؟گفت: من خوش حالم، تو خوشحالی؟ همين الان؟😊       گفتم: خب آره، داريم خونه ی آينده مونو🏡 ميچينيم، تو كنارمی و خوشحالم، همه حالشون خوبه...حرفمو قطع ميكنه و ميگه: پس دوتامون💑 درست انتخاب كرديم،هيچكی پيش آدم اشتباهی خوشحال نيست..❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یاخدا  منو لایک کنید ببینم چی میشه

مرسی از روحیه دادنتون

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
خیلی بزرگه نسبت ب جوش عادی؟ کیست دیگه

نه خیلی بزرگ نیس ولی انگار ک توش چیزیه آبکیه ببخشید ک اینطوری میگم ولی خیلی ترسیدم 

عزیزم من خودم اپی میکردم اینجوری بودم اینقدر زشت میشد اصلا اپی نکن بهت نمیسازه. با ژیلت بزن رو جوشت هم پماد تتراسایکلین بزن عفونتش خوب شه. ولی دیگه اپی نکن فقط ژیلت. البته من بعدش لیزر کردم. الانم که موهاش خیلی کمه همونارو هم با ژیلت میزنم

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 
عزیزم من خودم اپی میکردم اینجوری بودم اینقدر زشت میشد اصلا اپی نکن بهت نمیسازه. با ژیلت بزن رو جوشت ...

گلم اخه قبلیا میرفت اصلا جاشم نمیموند این دوتا دوهفتس پدرمو در اوردن 

الان واقعا نمیدونم باید چیکار کنی چون ممکن ما یه چیزی بگیم بدتر بشه اما نرو اپلاسیون مخصوصا اون قسمت ...

جدیدا اینطور شدم قبلا نبود من چندساله میرم اپلاسیون دقیقا همون جای قبلی هم میرم

یه مدت اپیلاسیون نرو خب

الان بیشتر بخاطر این میترسم که نکنه زگیل باشه 

قشنگ فشار بده تا به حالت سوزش برسه...بعد با آب نمک بشور...و توی آب و سرکه بشین. ..بعد دیگه لباس زیر نپوش...با پنبه و بتادین بزن ...بدون لباس زیر بذار خشک بشه بدنت...

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!