2777
2789
عزیزم من تازه فهمیدم باردارم‌از دیشب لک میبینم آمپولم میزنم شما تا چند وقت میدیدین خطر نداره؟خیلی نگ ...

کلا خونریزی یا لک خطرناکه.هرلحظه امکان سقط هست.خیلی باید مراقب باشی من جز دستشویی هیج جا نمیرفتم مدام درازکش بودم خونه ی پدرم.دست به سیاه وسفید نمیزدم.باید بگی یکی باید پیشت یاخودت بری پیش مادری کسی کمراقبت باشه.حدودا تا چهارونیم پنج ماهگی دیگه خطر رفع میشه.ولی من تا اخر پنج ماه شیاف گذاشتم هر هشت ساعت یکبار اونموقع هر شیاف ده تایی دونزده تومن بود.الان نمیدونم چنده.موز خوب نگه میداره جنین رو روی دوتا بخپر صبح وشب.بعداینکه به هم خیلی جای جنین وسفت میکنه.رابطه هم ممنوع

توهرجای جهان باشی،برات ازدورمیمیرم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه بی بی چک ندارم، بخرمم ممکنه مثل همین شه باز

مثل این نمیشه.یه اشکالی تو بی بی چک بوده حتما.بگو شوهرت بخره.مثبت بود سریع برو اورژانسی ازمایش تیتربتابده انشالله ک باردارباشی بعدهم داروهای مخصوص میدن 

کلا خونریزی یا لک خطرناکه.هرلحظه امکان سقط هست.خیلی باید مراقب باشی من جز دستشویی هیج جا نمیرفتم مدا ...

مرسی عزیزم والا درازکشم‌ نمازمم نشسته میخونم ولی باز لکه بینی دارم توالتم فرنگیه آمپول پروژسترونم میزنم به جا شیاف

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩
مرسی عزیزم والا درازکشم‌ نمازمم نشسته میخونم ولی باز لکه بینی دارم توالتم فرنگیه آمپول پروژسترونم می ...

زمان میبره تا جای جنین سفت شه.زعفرون جعفری سیر گلپر اصلا استفاده نکن.موز وبه بخور.روزی دوتاموز.کارهم نکن.تاانشالله خطر بگذرهپله ام ک اصلا بالاپایین نکن

زمان میبره تا جای جنین سفت شه.زعفرون جعفری سیر گلپر اصلا استفاده نکن.موز وبه بخور.روزی دوتاموز.کارهم ...

چشم بازم ممنون❤

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩