2777
2789
عنوان

خستم

61 بازدید | 10 پست

از پدر ومادر وبرادر ونامزدم به هر دری میزنم انگار بسته میشه سریع خسته شدم نامزدم شرایط ازدواجش جور نمیشه پولش دست کسیه اونم الان چند ساله یک میلیاردشو نمیده همش دادگاه دادگاه کشی عنوز بی تتیجه .داداشم عاشق یک دختر عوضی شده دنبال پول داداشم افتاده .مامان بابام مدام سر ازدواج برادرم دعوا میکنن اونم جنگ جهانی .در ضمن بین من وبردارم فرق میزارن من دندونم خراب شده بود بابام به هیج جاش حساب نکرد ولی برای شادی برادرم حاضر همه چیو بفروشه .خیلی خستم موندم تو حونه دارم درس میخونم برای ماه دیگه که امتحانمه عصبی شدم دیگه با هیچ کدومشون حرف نمیزنم

شاید چون نامزد کردی میگن همسرت باید پول بده  داداشت و از کجا فهمیدین دختره به خاطره پول

نه از اول همینطور بوده.دختره هنوز همسر داداشم نشده دادو بیداد سر داداشم چرا بابات به اون یکی داداشت خونه داده به تو نداده.والا بابام یکم به اون یکی داداشم کمک کرد همشو نداد تازه داداشمم پسش داد.رفتیم عروسی اون داداشم عکس همه طلاها رو از تلگرام از داداشم گرفته میگه مال من کمتر از اینا نباسه ها.رفتیم خواستگاریش شیرینی نیاوردن حتی شیرینی خودمونو باز نکردن هیچی درست تعارف نکردن یک پذیرایی خیلی در پیت همش راجب پول حرف زدن نصف جهاز با شماست مارسم داریم هر مناسبتی بشه داماد با پدر مادرش با کادو بیان خونمون باید جلوی پای دخترم گوسفند قربونی کنی همش راجب پول حرف میزنن دست داداشم ماشین نو بابامو دیده میکه بگو بفدوشه بده ما عروسی کنیم داداشمم عین خولا چون عاشق شده میاد حرفای اونو عی مطرح میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه از اول همینطور بوده.دختره هنوز همسر داداشم نشده دادو بیداد سر داداشم چرا بابات به اون یکی داداشت ...

هوووووووووف فقط میشه نفس عمیق کشید 

پسرا هم ببخشید بلانسبت خر هستن 

داداش منم داشت سرش کلاه میرفت ک خودش مچ دختره و گرفت 

I'd walk straight through the bullet😏

من یک چیزی بگم، شاید به دردت بخوره:

گره و مشکل همیشه در زندگی هست، ولی اکثر مواقع ما متوجهش نمیشیم

کی میفهمیم؟

زمانی که قراره وارد مرحله جدیدی از زندگی بشیم

دچار اضطراب میشیم، البته این اضطراب میتونه با علایم استرس باشه، میتونه بدون علایم باشه

کلا اضطراب ناهشیاره

بعدش، ما نسبت به همه  ی مشکلات حساس میشیم و همه رو میبینیم

خوشبحالت

اره اول ک رفت به دوستش توی ایرانسلی کار میکرد گفت ببینه دختره چن تا خط فعال داره 

بعد هم از طریق شریت یه رمز زد توگوشی دختره تلگرامشو هک کرد 

کلی پیام ناجور ناجور بدفرم دید ک به یه پسره داده

اره اول ک رفت به دوستش توی ایرانسلی کار میکرد گفت ببینه دختره چن تا خط فعال داره  بعد هم از طر ...

بابا کآش اینم یکطوری بفهمه خسته کرده همرو با انتخاب غلطش انگار گنج پیدا کرده به خدا اگه دختره مطلقه بود ادم بود شرف داشت به این دختر پولدوست پسر باز که من مطمنم با داداشم نمونه فقط داداشمو خر خوبی دیده

بابا کآش اینم یکطوری بفهمه خسته کرده همرو با انتخاب غلطش انگار گنج پیدا کرده به خدا اگه دختره مطلقه ...

مطمئنم قشنگ هم نیست 😂😂😂

انشالله ببین داداش من روز عرفه نماز خوند به نیت اینکه خدا زن درست تو زندگیش بیاره 

بعد خودش میگه خدا خودش این دختره و دستش و واسم رو کرد و گرنه الان بیچاره بودم