2777
2789
همینوبگو دیگه اول که خانوادشو راضی کنه بعد بیا دختر مردمو عاشق خودش کنه عین صگ شبا میلرزم وقتی دلتنگ ...

ولش کن این بچه ننس که داداشش میاد اینطوربه تو میگه

اوف خدایا وقتی میای اینجا فقط باید تند تند برا حاجت بقیه صلوات بفرستی😫😫😟
ولش کن این بچه ننس که داداشش میاد اینطوربه تو میگه

اخه ادم چقد بیشعور باشه😔😔من بدبخت هیچ‌کاری به کارشون ندارم میان اینطوری میگن اشغالا یه روز حال خوب نذاشتن واسم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه ادم چقد بیشعور باشه😔😔من بدبخت هیچ‌کاری به کارشون ندارم میان اینطوری میگن اشغالا یه روز حال خوب ...

من بعنوان خواهر کوچیکترت بهت میگم این عشق عشق نمیشه وقتی که میزاره  اینجور خانوادس بهت بگن اگه خودش بهشون نمیگه چطوراونا میدونن تو زنگ میزنی پادگان ها؟؟

من بعنوان خواهر کوچیکترت بهت میگم این عشق عشق نمیشه وقتی که میزاره  اینجور خانوادس بهت بگن اگه ...

همینو بگو دیگه اخه من زنگ نزدم پادگان تلفنشون کارتیه چندبار زنگ زدم زنگ نمیخورد نمیدونم هدفشون ازاین کارچیه.فک کنم حسودیشون میشه که پسرشون هرروز به من میزنگه ولی به اوناهفته ای یبار

همینو بگو دیگه اخه من زنگ نزدم پادگان تلفنشون کارتیه چندبار زنگ زدم زنگ نمیخورد نمیدونم هدفشون ازاین ...

چی بگم ولا