2777
2789
عنوان

کسی میدونه؟

68 بازدید | 12 پست

سلام خانوما، هزینه آزمایش های غربالگری و سونو رو بیمه نیروهای مسلح قبول نمیکنن؟ کسی بوده اینجا بااین بیمه ،اینکار ها رو انجام داده باشه؟ توروخدا جوابمو بدید ممنونم

دل من گِردِ جهان گشت و نیابید مثالش⁦♥️⁩

معذرت میخوام استاتر که بی ربطه 

@نازنین__
خیلی کارت زشته که به یه همجنس خودت تهمت خراب بودن میزنی 

بعد که کاربرا طرف اونو گرفتن بهشون فحش دادی و تاپیکتو قفل کردی 

دوباره تاپیک دروغ زدی که اشنا پیدا شده تو سایت و برا تاپیکت گذارش بزنن 

برو خودتو درس کن 

مثل قهقهه یه آدم لال ، وسط نمایش یه آدم کور...
معذرت میخوام استاتر که بی ربطه  @نازنین__   خیلی کارت زشته که به یه همجنس خودت تهمت خر ...

میتونستی خودت تاپیک بزنی و این موضوع رو مطرح کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گزارش زدم 

منکه معذرتمو خواستم 

شما که انقد کینه ای هستی بخاطر یه پست گزارش بزن عزیزم 

فقط قبل اینکه اون بچه دنیا بیاد یکم رو اخلاقت کار کن 

منکه معذرتمو خواستم  شما که انقد کینه ای هستی بخاطر یه پست گزارش بزن عزیزم  فقط قبل اینک ...

اول از اینکه شما کلا خود درگیری داری گلم شکا خودتو اصلاح کن ،دوما اینکه من اصلا بچه ندارم این سوالو برای همسایمون پرسیدم که الان داشت میرفت برای غربالگری😆

اول از اینکه شما کلا خود درگیری داری گلم شکا خودتو اصلاح کن ،دوما اینکه من اصلا بچه ندارم این سوالو ...

مادر شدن یه موهبتیه که خدا به خانما عنایت میکنه 

برا ایندت استفاده کن 

[QUOTE=112331298]مادر شدن یه موهبتیه که خدا به خانما عنایت میکنه  برا ایندت استفاده کن [/QUOTE

با شعور شدن هم یه نعمته،هیچی وقت ازاین نعمت محروم نباشی انشاالله

[QUOTE=112331298]مادر شدن یه موهبتیه که خدا به خانما عنایت میکنه  برا ایندت استفاده کن [/QUOTE ...

یبار ینفر بخاطر دل شکستن تو همین تاپیکا سقط کرد و از اون کاربر عذرخواهی کرد چون فک میکرد بخاطر دل اون اینجور شد ولی چه فایده 

دور از جون شما باشه البته 

میگم انقد دلتو سیاه نکن که بخاطر یه پست به شخصیت ادما توهین کنی و دل بشکنی 

روزی صد نفر تو تاپیکا میان که 

لطفا برام گزارش بزن 

یا تبلیغ کانالاشون 

یا دعا 

ندیده بودم استاترای اون تاپیکا توهینی بهشون بکنن منم اولین بازم بود تاپیک کسی خارج بحث چیزی میگفتم عذرخواهیم کردم 

ولی متاسفانه انتخاب من نابجا بود 

روز خوش دوست عزیز 

یبار ینفر بخاطر دل شکستن تو همین تاپیکا سقط کرد و از اون کاربر عذرخواهی کرد چون فک میکرد بخاطر دل او ...

روز خوش دوست من، من بخاطره حرف شما گزارش‌ نزدم ،بخاطره این گزارش زدم که بحث نکنید و بحث به تاپیک های دیگه کشیده نشه.وگرنه من زیاد تاپیک نمیزنم و هر تاپیکی هم که رفتم با کمال احترام با بقیه حرف زدم چون تربیتم اینه. شما هم کسی رو نفرین وقضاوت نکن، چون من و شما در جایگاهی نیستیم که آینده ی بقیه رو بخوایم با پیش بینی و حدس و گمان خراب کنیم.خدا خودش شاهد بر تمام اعمال و رفتارای ما هست.

یبار ینفر بخاطر دل شکستن تو همین تاپیکا سقط کرد و از اون کاربر عذرخواهی کرد چون فک میکرد بخاطر دل او ...

بنده هم یادم نمیاد دل شما رو شکسته باشم چون اولش من حرفی نزدم به جز این که گفتم گزارش زدم،شما گفتی کینه ای هستی و بد حرف زدی ، اگه قرار از دلشکستنه منم دلم شکست از حرفتون که گفتید قبل از به دنیا اومدن بچه روی اخلاقت کار کن و از اون حرف که گفتید مادرشدن یه موهبته، یعنی شما میخوای برای آینده ی من تصمیم بگیرید که من مادر بشم یا خیر؟