2777
2789
مشکلات زندگی من مشکل نیست  چون من نه اهل خیانت هستم نه اهل دود مشروب  ولی بلد نیستیم زند ...

بله خیانت کار کثیف ترین ادماست و غیرقابل بخششه

من فعلا لب تابم در دسترسم نیست اگه نه متنای خیلی ارزشمندی درباره ی مهارتای زندگی داشتم از روانشناسای خیلی معروف داشتم به محض اینکه به دستم  برسه براتون همینجا میزارم

کاربری برای دو نفر است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خیانت کار کثیف ترین ادماست و غیرقابل بخششه من فعلا لب تابم در دسترسم نیست اگه نه متنای خیلی ارز ...

در مورد خیانت از خانومم نمی ترسم از خدا می ترسم 

در ضمن بعضی موقع ها میگم دلیلی نداره خیانت کنم 

خوب خیانت کنم که چی بشه 

همه زنها از سر به پایین یکی هستن 

از زن خودم گل گرفتم 

از یه زن دیگه میخوام گلاب بگیرم 

همین یکی پدرمو درآورده بسمه 

بله خیانت کار کثیف ترین ادماست و غیرقابل بخششه من فعلا لب تابم در دسترسم نیست اگه نه متنای خیلی ارز ...

من در دوران نامزدی 

اکثرا درگیر بودم باهاش همیشه دعوا میکردیم 

ولی بعداز عروسی تغییر کردم نسبت به قبل تا اینکه اومدیم شهر خودمون ایشون اخلاقش فرق کرد

من در دوران نامزدی  اکثرا درگیر بودم باهاش همیشه دعوا میکردیم  ولی بعداز عروسی تغییر کرد ...

ببینید دعوا و قهر همیشه هست اما اونطور که شما میگید دعواهاتون جرمت شکنی زیادی داشته که همسرتونو کتک زدید من نمیدونم همسرتون چه شخصیتی داره اما من بشخصه حاضر به زندگی با مردی که زوربازوشو به رخم بکشه نیستم

با اینکه مردی توانایی کتک زدنمو نداره همون نیت کافیه که من ازش دلسرد بشم

البته دوسه بار جای بخشش داره ولی دائما نه

بنظرم اوین کاری که باید بکنید اصلاح این رفتارتون و یک معذرت خواهی درستو حسابیه

کاربری برای دو نفر است
ببینید دعوا و قهر همیشه هست اما اونطور که شما میگید دعواهاتون جرمت شکنی زیادی داشته که همسرتونو کتک ...

خوب منم دوس ندارم کتکش بزنم ولی گاهی وقتها کاری میکنه میزنمش 

ببینید دعوا و قهر همیشه هست اما اونطور که شما میگید دعواهاتون جرمت شکنی زیادی داشته که همسرتونو کتک ...

با مشت زدم سرش میگه چشمهام درد میکنه 

میخوام ببرمش دکتر مغز و اعصاب 

وقتی دعوا میشه بهش میگم تمام کن بیا آشتی کنیم میبینی کش میده منم از کوره در میرم 

سلام

یه زن وقتی سکوت نمیکنه 

چشماشو میبنده‌و هرچیزی که دلش میخپاد میگه

فقط میخواد بهت بفهونه که اونم هستش ،میخواد جلب توجه کنه ،اعصابش خورده از بی توجهی شما

شماهم که مباسد از کوره در برید 

با مشت زدم سرش میگه چشمهام درد میکنه  میخوام ببرمش دکتر مغز و اعصاب

گناه داره را ضربه میزنی به سرش ،خپدتو بزار بجای اون ،فکرشو کن تو  بجای اچن بودی یه دقیقه تحمل میکردی

بخدا اگه من بوذم تا حالا ۱۰۰۰۰بار راهی دادگاهت کرده بودم

برادر یه کم اروم باش اون همسرته دشمنت که نیست 

من ۱۹سالمه  ولی خیلی بیشتر از سنم میفهمم میتونم کاملا راهنماییتون کنم‌ 😅😊

این تایپت ها را میبینی یه خانوم میخواست راهنمای کنه دیگه راهنمای نکرد اونم همسن شما بود

این تایپت ها را میبینی یه خانوم میخواست راهنمای کنه دیگه راهنمای نکرد اونم همسن شما بود

من درخدمتم‌

میشه بپرسم چی شده؟

چرا اسنقدر باهاش بدی

مگه‌دوستش نداری؟

من کمتکون میکنم ،چون واقعا اگه یه روزی شوهرم دست رو من بلند کنه‌ ،اینطوری ساکت نمیشینم

بخدا قدر هکسرتو بدون این همه بدی بهش میکنی بازم کنارته

من درخدمتم‌ میشه بپرسم چی شده؟ چرا اسنقدر باهاش بدی مگه‌دوستش نداری؟ من کمتکون میکنم ،چون واقعا ...

انقدر هم بد بد نیستم 

ولی کنترل اعصاب ندارم از کرده خودم پشیمان میشم‌

چیکار کنم