2777
2789
نه ما یه زندگی ۶ ماهه ی عالی داشتیم اونقدر که تمام عاشقانه های فیلما هم به پاش نمیرسیدن

منم اوایل زندگیم زندگی خوبی داشتم هرجا می رفتم بدون اون نمی رفتم بعداز سرکار تمام وقت مو میزاشتم براش کلا کنارش بودم 

موهاشو میزاشتم جلوم شانه میکردم بعد گیسو می بافتم 

ولی چیکار کنم از وقتی اومدم کنار خانواده هامون تو شهر خودمون اختلافات زیاد شد محبتهامون کم رنگ شد 

زندگیمون پراز تنش بعضی موقع ها خیلی دلم میخواد طلاق بگیرم 

ولی بخاطر دخترم نمی تونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوم ها عاشق تایید شدن  و قهر کردنو ناز کشی شاید وقتی تو دعوا داره از رفتارای خانوادتون یا خ ...

چون با برادرش کتک کاری کردم از اون موقع به بعد اختلافات خیلی زیاد شد البته مقصر برادرش بود من تقصیر نداشتم 

منم اوایل زندگیم زندگی خوبی داشتم هرجا می رفتم بدون اون نمی رفتم بعداز سرکار تمام وقت مو میزاشتم برا ...

زندگی کنار خانواده ها واقعا پر تنش و سخته کاش بتونید جابه جا شید

کاربری برای دو نفر است
تایپت ها کجاس من رابطم با همسر سابقم تموم شدس و فعلا نامزد پسرعموم هستم شلسد دخترخالم تاپیک زده

احتمالا 

حرف هاش خیلی سوز ناک بود 

یه جوری نوشته بود که انگاری از کرده خودش پشیمان هست 

احتمالا  حرف هاش خیلی سوز ناک بود  یه جوری نوشته بود که انگاری از کرده خودش پشیمان هست&n ...

بله متاسفانه انتخاب خیلی اشتباهی داشت ولی تاپیکای شعر مال خودم هستن و کاملا بدون مخاطب سبک قلمم همینه

کاربری برای دو نفر است
بله کنکوری ام با هدف پزشکی

مشکلات زندگی من مشکل نیست 

چون من نه اهل خیانت هستم نه اهل دود مشروب 

ولی بلد نیستیم زندگی کنیم چون یاد نگرفتیم چطوری زندگی کنیم 

شاید ارادت میکردم بارها و بارها می تونستم با خانوم های دیگه ارتباط برقرار کنم ولی آخرش چی خیلی معذرت نیم ساعت هوس ولی تا آخر عمر پشیمانی 

بله کنکوری ام با هدف پزشکی

از نوجوانی یار گرفتم کار کنم رو پای خودم وایسم درسته پول امکانات بروز مثل پول دارها ندارم ولی حداقل ماهی ۴تومن درآمد دارم به خودم محتاج هستم