2777
2789
عنوان

فرشتگان:))

344 بازدید | 26 پست

اگه تجربه ای دارید بگید .

من خودم با اینکه چند ماه بیشتر نیس اشنا شدم باهاشون ولی خییییییلی کمکم کردن !

مخصوصا تویه درس هام ! اوایل اعتقادی نداشتم ولی الان حتی بیشتر از خودم اعتقاد دارم بهشون !   خصوصا فرشته های نگهبانم  حتی اسم هم انتخاب کردم براشون  مثلا همین دیروز اصلا نخونده بودم دوتا هم امتحان داشتیم!! معلم اولیمون که اصلا نیومد سر کلاس معلم دومیمون با اینکه امتحانات اماده تویه دستش بود کنسلش کرد  عاشققققشونم بخدا

مارو هم دعا کن پیش فرشتگانت😒😕🖐

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واااقعا چ جوری ؟  به منم بگو

کار خاصی نکردم فقط نامه نوشتم یا موقعی که تنها بودم باهاشون صحبت کردم یا موقعی که تویه شرایط بدی بودم ازشون کمک خواستم واقانم کمکم کردن

فرشته های من یکم خنگ و دست و پا چلفتی ان😁

عزیزانم بهتون برنخوره ها فرشته های خوشگلم

دت واز جاست فور فان

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز