2777
2789
عنوان

اعصابم ازدست شوهرم داغونه.

349 بازدید | 19 پست

ده سال داریم باهم زندگی میکنیم هرروز باید منتظر باشم یک گندی نزنه مثلا امروز رفته تعویض پلاک ماشین ازقبلم توافق کرده بود باهمکارش خرجدسند وتعویض پلاک بااونی که فروخته یعنی همکارش بازاین رفته فرتی 600تومن داده زنگ زدم میگه اره دیگه بامن بوده خداشاهده 6وام گرفتیم1400مونده ازبس ولخرجی میکنه مثلا داداش هاش با بانگاهی دعوا کردن سرساخت وساز منزل پدریش این رفته 50هزار تومن شیرینی ومیوه مرغ و... خریده رفته خونه مادر طرف که رضایت بده خب بگو به تو چه!یا مثلا ازهزار بار گفتم من به همین حقوقت راضیم نرو کار دیگه میخاد ابروش درست کنه میزنه کورش میکنه،رفته شرکت تلفیق هنر6ملیون صنایع دستی به خاله ام فروخته حالا خاله ام بعد یک ماه پشیمون کرده مرتب زنگ وپیام من پولم میخام اون شرکتم پاسخگو نیست اینم میگه حلقه وگوشوارهات چقدر میشه،!؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چ رو اعصابه، خدا بهت صبر بده

خدا شاهده همش میترسم بره کارت خالی کنه یک گندی بزنه مثلا 50ازهمکارش گردو آورده 60بهش داده میگم چرا بیشتر دادی میگه گناه داره کرایه راهش دربیاد

خب اینکه رفته به شرکت جنسی فروخته و حالا خالت دبه کرده به شوهرت چه ؟؟؟؟

یا اینکه ۵۰ تومنم پوله که حالا حرص میخوری خب اونا هم برادراشن دیگه

میخواد کار دوم بره که شما در ارامش باشی جای تشکر اینجوری میگی 😫

کلا سعی کن انقدر تحت سلطه نگیریش بچه نیست که

اینجوری با این همه غر و سرکوفتی که میزنی خودت رو از چشم میندازی

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

همه اینا به کنار

چطور با ۵۰ تومن میوه و شیرینی و مرغ و .... خریده؟🤔

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
چه بچه باحالیه

کجاش باحاله فکر کن 6شب رفتن باپسر بزرگم خونه مامانش بعد11اومده پسرم از گرسنگی هلاک بوده میگم چرا شام نخوردین میگه مامانم میخاسته برای همه ساندویچ بخره گفتم نمیخاد مامیریم خونه حالا مادرشوهرم یک زن تنها2500حقوقش اجاره خونه هم داره

خب اینکه رفته به شرکت جنسی فروخته و حالا خالت دبه کرده به شوهرت چه ؟؟؟؟ یا اینکه ۵۰ تومنم پوله که ح ...

عزیز مسله من 50نیست کلا همینجوری ما وقتی خودمون نداریم ازپول وام خرج میکنیم باورت میشه میرم خونه مادرشوهرم 4/5ساعت میشیتیم یک چایی نمیاره،پدرشوهرم موقع زنده بود پول تو حسابش داشت سکته کرد رفت بیمارستان من اون موقع باخودشون بودن تو یک خونه 30^40متری ازپول ارث من2ملیون بیمارستان باباش داد بدونی که چیزی بگه درصورتی که خداشاهده همه داداش های بزرگترش داشتن وقتی هم باباش مرخص شد گفت به من وظیفه ات بوده به تو چه 4ساله اینجا میشینی اگر روزی یک پفکم برای بچه ات میخریدی بیشتر میشد 

به خالت بگو مگه من اصرار کردم بخری میخواستی نخری

اصلا من خبر نداشتم اینقدر اعصابم داغونه تازه گی ها رفته باز تو کار بیت کویین چی چیه سرصبح پنجشنبه جمعه که تعطیله پامیشه ساعت4صبح میره تو اینترنت وگوشی تا11ظهر بعدم شب8^9میخابه میگه بخابون بچها رودیگه اه