2777
2789
عنوان

کی ماکارونی بلده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 21 پست
ردش نوشته ۱۰ دقیقه بجوشه یبار با همین دستور درست کررم وقتی دم کردم خواستیم بخوریم اصن انگار نپخته بو ...

چند دقیقه دم می‌کنی؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

موادشو خوب سرخ کن گوشته یا سویا رو با پیاز سرخ کن تا بوشو بگیره

اگر دوست داشتی سیب زمینی هم سرخ کن و بریز

بعضیا هویج رنده میکنن و اضافه میکنن به موادش

بعد که مواد رو سرخ کردی ادویه و رب بزن و بذار با شعله کم ربش هم خوب سرخ بشه اینطوری خیلی خوش رنگ میشه

آب که جوش اومد ماکارنی بریز و مدام هم بزن تا به هم نچسبن و تو ابش هم زرد چوبه بزن تا خوشرنگ بشه و چند قطره روغنم بریز تا به هم نچسبن

هر موقع با چنگال برداشتی و از دو سر چنگال اویزون شد و شل بود بردار و ابکش کن و بعد با آب سر بشور و کمی که ابش رفت ته دیگ بچین و با مواد قاطی کن و بریز تو قابلمه و بذار نیم ساعت دم بکشه

موادت نه خیلی ابکی باشه و نه خیلی سفت

برای تزیینشم از جعفری و ذرت اب پز و نخود فرنگی استفاده کن 

من اینطوری میپزم و همه هم ماکارونیم رو دوست دارن

رامانوجان روز ۲۲ دسامبر ۱۸۸۷ در تامیل نادوی هند در یک خانوادهٔ فقیر به دنیا آمد. ۱۰ ساله بود که با ریاضیات آشنا ‌شد. این نابغه ریاضی تقریبا بدون هیچ آموزشی به صورت خودآموخته توانست در ریاضیات محض به گونه شگفت انگیزی پیشرفت کند .فیلم، «مردی که بی‌نهایت را می‌دانست»  راوی زندگی وی می‌باشد. متاسفانه این نابغه بزرگ ریاضی به بیماری سل مبتلا شد و در روز ۲۶ آوریل ۱۹۲۰ در ۳۲ سالگی از دنیا رفت.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا زر ماکارون 1.2میگیرم

رامانوجان روز ۲۲ دسامبر ۱۸۸۷ در تامیل نادوی هند در یک خانوادهٔ فقیر به دنیا آمد. ۱۰ ساله بود که با ریاضیات آشنا ‌شد. این نابغه ریاضی تقریبا بدون هیچ آموزشی به صورت خودآموخته توانست در ریاضیات محض به گونه شگفت انگیزی پیشرفت کند .فیلم، «مردی که بی‌نهایت را می‌دانست»  راوی زندگی وی می‌باشد. متاسفانه این نابغه بزرگ ریاضی به بیماری سل مبتلا شد و در روز ۲۶ آوریل ۱۹۲۰ در ۳۲ سالگی از دنیا رفت.
نیم ساعت

ببین ماکارونی رو که می‌جوشونی هی چک کن، با چنگال بلندش کن، وقتی خم می‌شد رو چنگال یعنی وقت آبکشیه. بعد با آب سرد خوب بشور. تو موادت حدود نصف لیوان آب داشته باشه. وقتی ته دیگ گذاشتی و ماکارونی و موادو مخلوط کردی درشو بذار، حدود ۴۵ دقیقه باید رو دم باشه، یه ده دقیقه‌ای شعله رو زیاد کن تا بخار کنه، بعد کم کن، نه خیلی کم، متوسط رو به پایین

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...