2777
2789
عنوان

چه واکنشی نشون بدم به بچم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عکس اسکلت آدمو نشون دخترم دادم گفتم ببین غذا نخورده اینجوری شده توهم غذا نخو ی اینجوری میشی تا یه ...

اسکلت راه خوبیه امتحان کنم منم 😅

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
@ساناز47    

مریم جان به نظره من اصلا حساسیت نشون نده هرچی هم دوست داره اونو بهش بده 

غذاهاشو تزئین کنی چی؟بازم دوست نداره؟تو نت عکس های تزیین غذا هست واسه بچه یکی دوبار امتحان کن شاید خورد

کیک خونگی واینا هم دوست نداره؟

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
مریم جون شیرش رو کم کردم یه لیوان صبح یه لیوان شب ولی ظاهرا با همون زنده هست😦

همونو بده بخوره به خدا تو فامیلای ما هستن بچه ها کیلویی شیر میخوره ماشالله مچ دستش تا شده از تپلی 

چرا اصرار داری شیر کم بخوره ؟شیر که خیلی خوبه 

من خودم انقدر شیر نخوردم باورکن الانم نمیتونم دیگه بخورم مگه اینکه شیر و طعم دار بکنم با کاکائو وموز

من خودمم تا 7 سالگی مامانم بهم غذا میداده😂

مریم یا خودت بده یا اصلا رهاش کن و به کثیف کاریش هم اهمیت نده یه زیرانداز بزرگ براش درست کن

میدونی منظورم چیه؟میگم دوهواش نکن یا کلا خودت بده تا بزرگتر بشه یا زیرانداز بنداز خودش بخوره و بیخیاله کثیفی

دوروز خودت بدی ...دوروز خودش بخوره بچه سردرگم میشه

و دیگه اینکه بچه ها باهم فرق دارن مقایسه نکن من دخترم دوسالش بود گریه میکرد بده خودم غذا بخورم حتی وقتی مهمونی میرفتیم خوب کثیف کاری داشت خونه میزبان کثیف میشد من نمیدادم جیغ میزد

اما الان پسرم ۵ سالشه میگه تو بهم غذا بده😐😐😐

حالا من مشکلی که دارم غذا رو دوبار گرم کنم پسرم نمیخوره حتما باید تازه تازه باشه آش رشته لب نمیزنه.سوپ نمیخوره.بادمجون نمیخوره منم اصرار نمیکنم بهش اما اگه نخوره یا نون وپنیر یا نون خالی 

چون یکی دوبار غذای جدا واسش درست کردم دیدم شده عادت براش مثلا بادمجون داشتیم میگفت واسه من چی پختی😑😑😑

همونو بده بخوره به خدا تو فامیلای ما هستن بچه ها کیلویی شیر میخوره ماشالله مچ دستش تا شده از تپلی&nb ...

اخه شیر همیشه تو دسترس نیست ک فقط باید گرم بکنم فقطم با عسل یا شکر

میرم مهمونی همه سر سفره این میگه شیر

کلا شیر انگار ب بچه من نمیسازه اصلا چاق نمیشه شیرخشکم چاقش نکرد

☺️
مریم یا خودت بده یا اصلا رهاش کن و به کثیف کاریش هم اهمیت نده یه زیرانداز بزرگ براش درست کن میدونی ...

خدا حفظشون کنه😍

راستش غذاهای انگشتی بلده خودش ورداره اما همیشه غذای انگشتی نیست مثلا برنج اینا نمیتونه خودش بخوره

دیروز پوره سیب زمینی شکل توپ درست کردم ورمیداشت تشویقش میکردم

و اینکه ب صبحانه اصلا میل نداره فقط یه لیوان شیر میخوره

من ب شیر کیلویی اصلا اعتماد ندارم خوبن؟ 

☺️
خدا حفظشون کنه😍 راستش غذاهای انگشتی بلده خودش ورداره اما همیشه غذای انگشتی نیست مثلا برنج اینا نمی ...

ببین با این چیزایی که گفتی من فکر میکنم اگه غذاشو بچگونه تزیین کنی خوشش بیاد و بخوره آخی خوب کوچولوه من فکر میکنم تو بیشتر از سنش ازش توقع داری آخه دوسال که خوب بلد نیس خودش غذا بخوره ،اگرم بخوره صد درصد کثیف کاری داره

والا من شوهرم از جای شناس میگیره مطمئنیم بهش ولی من میگم هرچی باشه از پاستوریزه ها بهترن اونا اصلا شیر نیستن نه قیافه اش نه طعم و بو😖😖😖