2777
2789
عنوان

چه واکنشی نشون بدم به بچم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 96 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام مریم جون

عزیزم شیرشو کم کن اگه درخواست کرد بگو نداریم بذار گشنگی بکشه دلت نسوزه که جز شیر چیزی نمیخوره بذار خودش میاد مطمئن باش الات طاها خداروشکر بهش زیاد شیر نمیدم خودش میاد غذا میخواد در حد ۳.۴قاشق میخوره ها ولی میدونم همینم خوبه چون حتی یدونه برنجم نمیخورد

سلام مریم جون عزیزم شیرشو کم کن اگه درخواست کرد بگو نداریم بذار گشنگی بکشه دلت نسوزه که جز شیر چیزی ...

مریم جون شیرش رو کم کردم یه لیوان صبح یه لیوان شب ولی ظاهرا با همون زنده هست😦

☺️
مریم جون شیرش رو کم کردم یه لیوان صبح یه لیوان شب ولی ظاهرا با همون زنده هست😦

بهش هیچی نده بذار خودش بیاد عزیزم

بچه ها تو این سن لجباز میشن و دوسدارن مادر پدرشون واکنش نشون بدن تا اونا برعکس مادر پدر رفتار کنن من تازگیا اصلا پی غذا دادن به طاها نیستم از وقتی پیگیر نیستم خودش میاد دنبالم یکاری میکنه من برم دنبالش غذا بدم ولی نمیرم اگه نخوره میذارم کنار منو میبینه باز میاد میگه به به ولی دنبالش برم نمیخوره

مریم جان رهاش کن ببین بدبختیای که من سر پسر اولم کشیدم بخوام بهتون بگم میشینید های های زار میزنید برام دائم چادر سرم بود با یه قاشق میگفتم اگه نخوری میرم مامان فلانی میشم فکر کن خونه ی همه همینجوری بودما دونی روول کردم دائم تو اشپزخونه مامان هیچی نداریم بخوریم همش این جمله رو میگه شیر میخواد شیر بده بهش ولی نه در حد اینکه بیست و چهار ساعت باشه صبح بهش شسر بده بگو عه تموم شد دیگه اگه غذا میخوری برات بیارم اگرم نمیخوری وایسا فردا شیر بخرم البته به زبون خودش بگو اگه شیر طعم دار میخوره حلوا ارده حل کن باهاش عسل بده بهش با شیر 

خود شیرم سیر میکنه خاصیتم داره اون چون خیالش راحته تو دنبالش میری و شیرم که هست به خودش زحمت نمیده گرسنگی بکشه متاسفانه الان تو سن لوس کردن خودشونن بعدش بچه ها یه مدت اینجوری میشن میل ندارن چیزی بخورن بعد از یه مدت خوب میشن اصلا دنبالش نرو واسه خوردن و التماس کردن بخدا تجربه دارم که میگم بزرگه پیرم کرد الانشم همینه منم همونجوری البته دعواش میکنم که بخور ولی کوچیکه همیشه اضافه غذای بزرگه رو هم میخوره