2777
2789
عنوان

بی بی چک📷 عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 119 پست
ان شاال‍ا‍ه گلم ک بی بی بزنی ومثبت باشه دعا میکنم گلم😍😍❤

ماهای پیش بی بی زدم حالم بد جور گرفته شد نمیزنم تا از موعدم بگذره,ماهای پیش هر دوماه سه روز،چهار روز جلو انداختم. یعنی روز24پریود شدم این ماهم 20میشد روز 24پریودم منتظر بودم درد پریود داشتم ولی نیومد فعلا منتظرم ببینم فردا باز میشم یا ن

برسه روزی که منم تیکر بزنم
ان شاال‍ا‍ه گلم ممنونم آخه باخودم همیشه میگم پسر باشه میذارم محمد علی دختر باشه میذارم سوگل

ایشالا عزیزم ،اونروز مامانم خیلی منو تحت فشار گذاشت از دهنم پرید که نمیشه دیگه چیکار کنم  مگه دست منه بنده خداچشاش پر شد گفت چرا بهم گفتی اخه من حالا چطوری تحمل کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهای پیش بی بی زدم حالم بد جور گرفته شد نمیزنم تا از موعدم بگذره,ماهای پیش هر دوماه سه روز،چهار روز ...

منم ماهه قبل ۸روز عقب انداختم کلی بی بی زدم دریغ از ی هاله آخر رفتم آز دادم منفی😔بعده ۹روز پری شدم این سری ۴روز مونده ب پری زدم ک بعده ۵دقیقه ی هاله انداخ کمرنگ

بارداری های قبلم۵روز مونده ب پری مثبت شد ک سقط شد ی بارداریمم ۱۲روز از پاکیم میگذش ک حس کردم باردارم کلی بی بی زدم منفی رفتم آز دادم ۱۷درصد جواب داد ک متأسفانه تو ۲۶هفته و۴،۵روزگی زایمان زودرس داشتم و مرد بعده ۳روز😢

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺
منم ماهه قبل ۸روز عقب انداختم کلی بی بی زدم دریغ از ی هاله آخر رفتم آز دادم منفی😔بعده ۹روز پری شدم ...

دلم روشنه برات عزیزم،ایشالا زودتر مامان بشی

ایشالا عزیزم ،اونروز مامانم خیلی منو تحت فشار گذاشت از دهنم پرید که نمیشه دیگه چیکار کنم  مگه د ...

ممنون عزیزم ان شاال‍ا‍ه😍😍😘الهی بگردم غصه نخور گلم ان شاال‍ا‍ه ک بزودی میای وخبر بارداریتو بهمون میدی وخوشحالمون میکنی فدات❤❤😍😘

ممنون عزیزم ان شاال‍ا‍ه😍😍😘الهی بگردم غصه نخور گلم ان شاال‍ا‍ه ک بزودی میای وخبر بارداریتو بهمون م ...

انشاالله ،منم ویار پریود دارم قشنگ تهوع دارمو سرگیجه و.... اصلا تشخیص نمیدم چی به چیه  باید موعدم بگذره که تاحالا جلو انداختم فقط

انشاالله ،منم ویار پریود دارم قشنگ تهوع دارمو سرگیجه و.... اصلا تشخیص نمیدم چی به چیه  باید موع ...

میگن جلوعقب بیوفته بچه میخواد ان شاال‍ا‍ه ک بزودی مامان میشی

میگن جلوعقب بیوفته بچه میخواد ان شاال‍ا‍ه ک بزودی مامان میشی

قبلا یه روزم تغییر نمیکرد سر 27روز میشدم از وقتی اقدامم کلا چلو انداختم بغیر. از این ماه که فردا موعدمه

دلم روشنه برات عزیزم،ایشالا زودتر مامان بشی

قربونت برم گلم ان شاال‍ا‍ه❤😍😘

قبلا یه روزم تغییر نمیکرد سر 27روز میشدم از وقتی اقدامم کلا چلو انداختم بغیر. از این ماه که فردا موع ...

خیره گلم ان شاال‍ا‍ه منم کلن مرتب بود فقط ماه قبل عقب انداختم

@حس_یخی اینجاس ولی این ماله ۴روز مونده ب تاریخ پریودم بوده ی خط کمرنگ ۳تادیگه تو روز ۹، ۱۰،۱۱زدم ک انداختم دور اونا پر رنگ تر بود 

@حس_یخی   اینجاس ولی این ماله ۴روز مونده ب تاریخ پریودم بوده ی خط کمرنگ ۳تادیگه تو روز ۹، ۱۰، ...

دو تا خط تیره بیوفته ( خیلی تیره) پسره

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
دو تا خط تیره بیوفته ( خیلی تیره) پسره

آخری ک توروزه ۱۱زدم تیره تیره بود مث خط خود بی بی چک ک اول میوفته