مادر شوهرم ادم خوبیه خیلی ب من میرسه و کلا بعد از عروسیمون هوای منو شوهرمو خیلی دارن ازونجایی ک همسایه میشیم باهم ینی خونمون تو ی ساختمون بعضی وقتا میاد خونمو تمیز میکنه کلی بهم خوبی میکنه (واسه پسرش این کارارو میکنه)ولی بعضی وقتا ی کارایی میکنه ک حالمو از خودش بهم میزنه انقدر حرصم میده که خوبیاشو فراموش میکنم مثلا انقد ب شوهرم توجه میکنه و هی بهش میرسه حسادتمو برانگیخته میکنه کارایی میکنه ک وظیفه منه در قبال شوهرم اما اون انجام میده قبل از من از این کاراش بیزارم مثلا این دفعه فهمیدم هرروز نسکافه درست میکنه میده ب شوهرم میبره مغازه خب این وظیفه منه من باید براش درست کنم نه اون و یا اینکه هر لحظه الکی بهش زنگ میزنه چیزای الکی رو بهانه میکنه ک فقط صداشو بشنوه موقع شام ناهار وقتایی ک بیرونیم یا مثلا وقتی شام میریم خونشون غذایی ک شوهرم دوس داره رو درست میکنه و انقد خوش رنگ و لعاب میکنه غذاهاشو با سلیقه تزیین میکنه ک شوهرم غذاهایی ک من درست میکنم ب چشش نمیاد واسه ننشو بیشتر قبول داره با اینکه دست پختم خوبه.. خیلی ب شوهرم وابستس بدم میاد ازینکاراش کلی چیزای دیگه ک جا نمیشه اینجا بگم بنظرتون چیکار کنم تا این رفتارا رو نکنه انگار میترسه پسرشو ازش دور کنم ب هر راهی وارد میشه ک خودشو جا کنه
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
مادر شوهر ب این خوبی داری دیگه چیکار ب بدبخت داری 😐 اگه بد باشه ی جور اگه خوبه که اینجوری !!!! فازتون چیه ؟ خب پسرشو دوس داره مطمئنا قبل شماهم همین قد ب بچش میرسید اینکه دیگه حسادت نداره
الان مثلا پدر یا مادر شما بخواد بهت پول بده یا یه چیزی بخره
همسرت باید بگه نه نخرن، این وظیفه منه
این کارو میکنن منو از چشم تو بندازن
بنظرت خوبه؟!؟
دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بیکسی دامن مامانشو محکم میچسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر میچسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚
شما خیلی بدخیالی وگرنه با چیزایی که گفتی نشونی یه مادر نمونه و فداکارو دادی در ضمن شوهرت خودش عقل داره و فرق عشق مادرفرزندی با زن و شوهری رو میدونه هیچ ربطی بهم ندارن.
وقتی مادرشوهرت خوبه دیگه به این چیزای پیش پا افتاده اهمیت نده. بعدم چیزی رو وظیفه خودت ندون. آنقدر هم خودت رو پایین نیار. اگر مادرشوهرت اینکارارو میکنه چه بهتر، کارای تو کمتر میشه. نهایت دیدی نمیتونی تحمل کنی بهش به چشم یه خدمتکار نگاه کن که در خدمت شوهرته. آدم که به خدمتکار حسادت نمیکنه
خب این خصوصیاتی که گفتی همه مادرا برای پسراشون دارن 😑 از نظر شما عجیبه!؟؟؟؟ 😐😐😐😐برو خانم جان،وقت کردی یه سری به دادگاه خانواده بزن ببین مردم سر چه چیزایی اختلاف دارن، الان واقعا دغدغه زندگی شما این موضوعه!؟؟؟؟
واقعا که الان مثلا پدر یا مادر شما بخواد بهت پول بده یا یه چیزی بخره همسرت باید بگه نه ...
ببین عزیزم من ک نمیگم اصلا پسرشو نبینه یا اصلا بهش توجه نکنه من منظور حرفام اینه که خیلی زیاده روی میکنه تو هر کاری انگار اون زنشه نه من.خیلی بهم حس بدی میده میبینم این کاراشو