2777
2789
عنوان

عروس بکن

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 47 پست
خب شانس هم دارن به حرفشون گوش ميدن ما بگيم ميبرنمون دم محضر!! طلاق

ببین چیه که پدرزنه میگه پسرتون اقتدار نداره 

من خودم ادم خیلی خیلی ارومی هستم اصلا کاری به کسی ندارم

ولی خط قرمزم تو زندگی همینه که عروس و داماد بخوان واسه مال و اموال خانواده ها تصمیم بگیرن 

اونوقت یه چیزایی میبینن ازم که تا حالا ندیدن 

دختره انقدر حسود از وقتی اومده با کل فامیل مشکل پیدا کرده و مادرشوهره هم از مهمونی های فامیلش محرومش کرده حسود ادم بهتر از خودشو نمیتونه ببینه 

فکر میکرده خودشون خفنن حالا اومده تو خانواده ای که واسش قابل درک نیست 

واسه همینه میگم مهم ادم با هم سطح خودش وصلت کنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه یک کمکی کنید مثل یک دوست من از طریق برادر بزرگم همه چیزو بهم زدم هی میاد میره تو مخ پدر مادرم تا راضیشون کنه به بابام گفتم یک ماشین ازت بگیره دختره دهنش گشادتر میشه میافته دنبال همه اموال میشه حشمت فردوس وصابر وپرییوش

یعنی داداشت دلش میاد به خاطر خودش و دختره ماشین زیر پای باباشو بفروشه!😐😥

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘
ببین چیه که پدرزنه میگه پسرتون اقتدار نداره  من خودم ادم خیلی خیلی ارومی هستم اصلا کاری به کسی ...

هم سطحح مانیستن خیلی ندیده وکلاش وعوضین با دیدن یک ماشین نو دست داداشم کلی نقشه کشیده

میشه یک کمکی کنید مثل یک دوست من از طریق برادر بزرگم همه چیزو بهم زدم هی میاد میره تو مخ پدر مادرم ت ...

ب داداش بزرگت بگو باهاش حرف بزنه حرف زدن معمولی نه ها خط و نشون بکشه واسش 

ب داداش بزرگت بگو باهاش حرف بزنه حرف زدن معمولی نه ها خط و نشون بکشه واسش 

انقدر حرف زدیم خسته شدیم میاد واسه مامانم اشک میریزه مامانم میره تو مخ بابام گفتم یکبار دبگه مثل زنا ابغوره بگیری به خدا قسم با پا محکم میکوبم تو صورتت.حالا نمیدونم اگه پاش افتاد چطور این حرکت کاراته رو بزنم 

عزیزم عقلش خاموش شده عین بچه ها شده احمق شده کار دختره خیلی زشت بود 

به نظرم هم دختره هم برادرت راس میگن

خوب باید به جوونا کمک کرد ازدواج کنن

حتی فامیلا کمک‌کنن چه برسه پدر مادر

ولی نحوه درخواست مهمه با بی ادبی خوشم نیومد

ولی دمتره هم حتما زندگیش لنگ در هوا موندن گفته برو زودتراکلیف زندگی منوروشن کن

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
ببین چیه که پدرزنه میگه پسرتون اقتدار نداره  من خودم ادم خیلی خیلی ارومی هستم اصلا کاری به کسی ...

دقيقا ما يكي عين اين كه توصيف كردي ، داريم

ولي خب

شانس و روزيش خيلي زياده

با تمام بي ادبيهاش، شرايط جوري پيش ميره اوضاع به نفع اون هست

دعوا در حد خانواده ها داشتن

با اكثر فاميل دعواش شده!!

ولي  همين فاميل براش راه باز ميكنن!!!

به نظرم هم دختره هم برادرت راس میگن خوب باید به جوونا کمک کرد ازدواج کنن حتی فامیلا کمک‌کنن چه برس ...

دختره ادم خوبی نیست واقعا میگم خیلی خیلی داغونه فقط دنبال سو استفادست داداشم دوسش داره اون هدفش چیز دیگست ترکه کردن وسکه .اهل زندگی نیست انقدر کارهای ضایع ازس دیدم با یقین میگم اهل زندگی نیست خانوادش همه معتاد درب داغون دنبال پول مفت از این واون

انقدر حرف زدیم خسته شدیم میاد واسه مامانم اشک میریزه مامانم میره تو مخ بابام گفتم یکبار دبگه مثل زنا ...

ببخشید عزیزم داداشت خیلی بچه نه نه اس 

یعنی چی میاد میش مامانم گریه میکنخ ؟ بچه اس مگه ؟

با این وصع میخواد ازدواج کنه و مسئولیت قبول کنه ؟😑