داداشم یک دخترو دوست داره خیلی ضایعست وهیچ کدوممون راضی نیستیم دختره دست داداشم ماشین نو بابامو دیده اح داداشمو کوک کرده اومد خونه دعوا مرافه تکلیف زندگی منو روشن کنید ماشین بفروشید بدید من بدم پیش خونه دو سه شبه خابم نمیاد از استرس با داداشم کلی دعوا کردم گفتم از یک ماشین شروع میشه میرسه به خونه زندگیمون گفتم روی پای خودت باش بابام راضی شده بود بده امروز به داداش بزرگم زنگ زدم زنگ زد به بابام گفت اشتباه رای بابامو زد خیلی دختره سلیطست نگران داداشمم به شدت
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عروس فامیل ما مثل ادم اومد همه گفتن اوه باباش فلان کارست و اله بله
حالا هر روز میشینه واسه خونه مادرشوهر نقشه میکشه که بزرگه واسشون و کوچکتر بگیرن و خونرو بفروشن بدن ما بریم خونه بزرگتر بگیریم و ماشین خوب بگیریم و بریم عشق و حال