2777
2789
عنوان

Help me

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 92 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نگفتم ک حتما ایم کارو کنم، گفتم بگین چجوری بهش بگم تاثیرش بیشتره

هر جوری میخوای بگی بگو فقط نری همش بهش بگی وقت ندارم وقت ندارم هاااا از من به تو نصیحت

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
هزار بار. الان چون کسی ندارم شیفت اضافه میرم اگه داشته باشم فقط ماهی هشت روز میرم

هزار بار 

خودت بايد بري بهش بگي 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
نمیگم اون موقع دیگه اضافه کار نمیرم😵

خیالم راحت شد الان دیگه میتونم به چیزای دیگه فکر کنم 

موفق میشی

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
زیاد لاغر نه صورتم تقریبا گرده😑

عع یه لحظه اومدی جلو نظرم اونجور تصورت کردم برادر

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
یه سوال دیگه برا اون موقع شرایط مالی و کاریمم بهش بگم؟ 

جلسه اول ؟ هر سوالی پرسید جواب بده بهش بگو هر چی بخواد میتونه بپرسه سر بسته بگو کارت زیاده ولی دیگه تو رو خدا نگو وقت نداری

نگی هاااا

وقتی خودم یا استاد باهاش حرف میزنه شرایط مالی و کاریمم بهش بگم؟؟؟؟؟؟ 

اره دیگه باید بگی ک بدونه پسره با عرضه ای هستی نگه سنش پایینه حتما پدرش خرجشو میده

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
جلسه اول ؟ هر سوالی پرسید جواب بده بهش بگو هر چی بخواد میتونه بپرسه سر بسته بگو کارت زیاده ولی دیگه ...

من اصلا به این کار نیاز ندارم اگه بله بده همون هشتا شیفتمم میدم به یکی دیگه