2777
2789
عنوان

خودسوزی

| مشاهده متن کامل بحث + 1428 بازدید | 32 پست
مادرم خودشو اتیش شد 😔

الهی بمیرم برات خیلی سخته خدا بهت صبر بده 

واقعا من می‌شنوم بعضی آدما  اینکارو میکنن اعصابم بهم میریزه میگم لیاقت ندارن ک زندگی کنن اخه چرا باید اطرافیانشونو نقره داغ کنن ولی مامان شما بیچاره مشکلات زندگی امونشو بریده بود وای خیلی متاسفم روحشون شاد نترس خدا خودش هواتو داره دیگ چیکار میشه کرد    

الان هم دارم گریه میکنم بعد سه سال هنوز داغ دلم تازس اخه مگه چقد سن دارم یه دختر 17 ساله که چهارساله ...

وای عزیزم     من همچینم روانی وافسردم ووی یکی از همسایه های مادربزرگم فامیلش اینکارو کرده گاهی میاد خونه مادربزرگم تعریف میکنه جیگرم آتیش میگیره نمیدونم چرا بهش آلرژی دارم غصشومیخورم اشتهام کورمیشه فقط برا ایشون اینطوریم بیچاره جوون قدبلند وخوشتیپم بود خیلی من نمیشناختمش البته اعلامیشو دیدم  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قدر مادرتون رو بدونین تا میتونید براسون کادو بخرین تا مثل من هر روز حسرت نخورین که چرا تاحالا بهش کا ...

اوفففف بخدا انقد گریه کردم چشمام سرخ شد متاسفم عزیزم خیلیییی خدا صبرت بده همینو میشه گف اوووه چقد سخته آدم.......

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز