2777
2789
عنوان

خودسوزی

| مشاهده متن کامل بحث + 1428 بازدید | 32 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مادرم خودشو اتیش شد 😔

عزیزممم😔متاسممم

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر
مادرم خودشو اتیش شد 😔

وااایی خدااااا

چقدر سخت

متاسفم واقعاااااااااااا

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

خدار‌وشکر

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
97 درصد سوختگی هیچوخت یادم نمیره 10 روز درد کشید زجر کشید تا شد اذان صبح جمعه زنگ زدن بیاین جنازه رو ...

خدای من چ زجری کشیدین خدا ب داد دلتون برسه 😭😭😭😭

کاربر دختر خاص ک لغو کاربری شدی تو رو خدا اومدی تو نی نی سایت بهم خبر بده یه کار مهم دارم باهات🙏🙏
خدای من چ زجری کشیدین خدا ب داد دلتون برسه 😭😭😭😭

الان هم دارم گریه میکنم بعد سه سال هنوز داغ دلم تازس اخه مگه چقد سن دارم یه دختر 17 ساله که چهارساله ازدواج کردم و خواهر 12 سالم رو هم بزرگ میکنم از بچگی انقدر سختی و گرسنگی کشیدم انقد بی پولی و بی لباسی کشیدم اینقدر سردی و بی محبتی پدر کشیدم 

الان هم دارم گریه میکنم بعد سه سال هنوز داغ دلم تازس اخه مگه چقد سن دارم یه دختر 17 ساله که چهارساله ...

اونقدر که نداشتن مادر تو زندگی سخته،نداشتن پدر سخت نیست.

عزیزم توی زندگیت مثل کوه مقاوم باش.

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

زن پسر عموی بابام با شوهرش دعوا میشن پسرعمو میره خونه مادرش میاد میبینه زن خودشو آتیش زده میرسوننش بیمارستان ولی متأسفانه فوت کرد 

چه زن قشنگ و خوبی بود😔دو تا دختر هم داشت 

بدترین نوع خودکشی😢

در تاریکترین روزهای زندگی ات این را بدان که خدا در جواب صبرهایت ، درهایی را برایت می گشاید که هیچکس قادر به بستنش نیست . معجزات وقتی اتفاق می افتن ، که تو برای آرزوهات ، بیشتر از ترس هات ، انرژی بفرستی . زندگیتون پر از اتفاقای خوبِ یهویی❤  لطفا برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنید ۶ساله منتظرم ❤ممنونم ... تیکر بارداری نیست امیدوارم تا قبل از تموم شدن تیکر باردار بشم 
مادرم خودشو اتیش شد 😔

متأسفم 

خدا بهتون صبر بده

در تاریکترین روزهای زندگی ات این را بدان که خدا در جواب صبرهایت ، درهایی را برایت می گشاید که هیچکس قادر به بستنش نیست . معجزات وقتی اتفاق می افتن ، که تو برای آرزوهات ، بیشتر از ترس هات ، انرژی بفرستی . زندگیتون پر از اتفاقای خوبِ یهویی❤  لطفا برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنید ۶ساله منتظرم ❤ممنونم ... تیکر بارداری نیست امیدوارم تا قبل از تموم شدن تیکر باردار بشم 
الان هم دارم گریه میکنم بعد سه سال هنوز داغ دلم تازس اخه مگه چقد سن دارم یه دختر 17 ساله که چهارساله ...

من بنده خوبی نیستم ولی از ته دل دعا میکنم خدا ب حق آبرو دارا مشکلاتتو حل کنه دوستم❤🙏❤

کاربر دختر خاص ک لغو کاربری شدی تو رو خدا اومدی تو نی نی سایت بهم خبر بده یه کار مهم دارم باهات🙏🙏
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز