2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم

اومدم از تو بپرسم منم😅

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊

توکلت به خدا باشه و واسه پیدا کردن کار تلاش کن نتیجه میگیری.یه ذکری شنیده بودم یادم نیست الان ولی دعا کردن مداوم سر نماز مخصوصا خودش خیلی تاثیر داره

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
اون که اصلا حرفشو نزن که هنه تا به من میرسن قانون و شرایط و همه چی پیش میاد 

خودت دوست داری با پارتی نون حروم دربیاری؟

من ک تا آخر عمر تو خونم میشینم . میرم دست به کار آزاد میزنم با اینهمه درس خوندنم اما پول حروم در نمیارم بکنم تو حلق خودم و خانوادم

🍃
انگار خدا صدای ما به گوشش نمی رسه

مدرکت چیه؟

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
خودت دوست داری با پارتی نون حروم دربیاری؟ من ک تا آخر عمر تو خونم میشینم . میرم دست به کار آزاد میز ...

ادم بره سرکار انقد تلاش میکنه و به مردم خدمت میکنه که جا برای حلال و حرومیش نمی مونه

خودت دوست داری با پارتی نون حروم دربیاری؟ من ک تا آخر عمر تو خونم میشینم . میرم دست به کار آزاد میز ...

چع خوبه ک یکی مث من فکر میکنه 

چقد ادما با پارتی کارمند بانکو اینورو اونور شدن😥😥😥

اقایون سایت لطفا در خواست دوستی ندید ک قبول نمیکنم باتشکر 😒

منم در حال حاضر بیکارم. البته خودم نخواستم شاغل باشم قبلا بودم الانم میخوام واسه کاری که یکسال تلاش کردم توی خونه مشتری پیدا کنم نشده. ولی توکلم به خداست انقدر پی کارمو میگیرم تا موفق بشم