من دوست صمیمی خییییلی کم دارم که از دوران مدرسه باهمیم منم امسال پشت کنکوریم ولی خب گاهی دل آدم میگیره دیگه یکی از دوستام هر وقت دلش بخواد بامن حرف میزنه بااینکه من.پشت کنوریم ولی شده یکمم باهاش حرف میزنم الان دودقیقه رفتم ی سلام بدم همچین سرسنگین شده ها😳خیلی دلم گرفت
یعنی گندش بزنن این کنکورو که دقیقا تو این برهه کلی مشکلات برام پیش میاد از شکست عشقی بگیر تا نداشتن ...
اره واقعا هر چی بدبختیه میاد تو زندگی ادم...نظام جدیدی؟
مثل خنده نوزادی که غرق خواب است، مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده، مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی ، صدای موج دریا در شب ، بوسههای ناگهانی ، چای تازهدم قند پهلو توی استكان کمر باریک ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است
مثل خنده نوزادی که غرق خواب است، مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده، مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی ، صدای موج دریا در شب ، بوسههای ناگهانی ، چای تازهدم قند پهلو توی استكان کمر باریک ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است
من عشق دانشگاهم همه تلاشمو میکنم واسه سال بعد گاهی وقتا مشکلات پیش میاد ولی خب سعی میکنم مدیریتش کنم با نذارم لطمه بزنه ب آیندم ولی خب آدمی راده دیگه دلش گریه میخواد خنده میخواد ☺یروزیم دلش میگیره
من عشق دانشگاهم همه تلاشمو میکنم واسه سال بعد گاهی وقتا مشکلات پیش میاد ولی خب سعی میکنم مدیریتش کنم ...
اره خب همیشه ک حال ادم خوب نیست.امیدوارم یه رشته خوبی قبول شی دوست و ای چیا پیدا میشه خوشال شدم باهات حرف زدم عزیزم شب خوش