2777
2789
ازدواج با شخص درست خوبه ولی ازدواج کردی حتما باردار شو ینی یه موقع ازدواج کن که شرایط بارداری داشته ...

اخه حس بدی بهم میده هم جسمی هم از نظر شخصیتی فک میکنم پایینم میاره ببخشید منظور بدی ندارم ولی حس میکنم شبیه یه منبع تغذیه میشم

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج با شخص درست خوبه ولی ازدواج کردی حتما باردار شو ینی یه موقع ازدواج کن که شرایط بارداری داشته ...

هنوز توزندگی نیومدن تامجردی از،دواج بدشون میاد،تامادرنشدن ازشیردادن بدشون میاد منم همینجور ولی پیش ک اومد دیگه کناراومدم

😁
اره منم همینجوریم .چندسالتونه 

من اين حس رو از ٢٠ سالگيم داشتم، نه اينكه از پسرها بدم بياد، ولي روابط زناشويي به نظرم خيلي كثيف بوده هميشه، حتي خيلي كتابهايي هم ميشد از فيلسوفهايي مثل كانت و دكارت و ... بخونم كه اونها هم رابطه جنسي رو كثيف دونستن و خيلي باهاشون موافق بودم، الان ٣٥ سالمه و هنوزم حسم همينه، اصلا زيبايي اي توي پاي هوا شده خانمها كه يك مرد افتاده روشون نميبينم، و اصلا نميدونم چطور چندششون نميشه يه چيزي فرو بره توي بدنشون؟!

رابطه رو هم دیدتونو عوض کنید اگه عاشق کسی بشین حالا هر وقت دیگه بدت نمیاد رابطه دوتا جسم یکی میشه از شدید دوس داشته که ادم رابطه داره وگرنه نیاز نداره یه سری کارا انجام نشه کثیف هم نیس زیاد درگیر نشو ولی فک کنی روش خوبه 

اخه حس بدی بهم میده هم جسمی هم از نظر شخصیتی فک میکنم پایینم میاره ببخشید منظور بدی ندارم ولی حس میک ...

حس میکنم تو  وقتی وارد رابطه شی لذت ببری  دقیقا برعکس منی 

ولی من حس میکنم هیچ لذتی نمی‌برم

تو حس می‌کنی. تو رابطه ضعیف تر از طرف مقابلی 

همین باعث میشی از رابطه بیزار شی 

درحالی که باید بدونی ۸۰٪ لذت س..ک..س برای خانوماست

اخه حس بدی بهم میده هم جسمی هم از نظر شخصیتی فک میکنم پایینم میاره ببخشید منظور بدی ندارم ولی حس میک ...

درسته، حست تا حدي شبيه منه، منم اصلا لذت نميبرم كه زني خودشو در اختيار مردي بگذاره، يعني رابطه جنسي اين حس رو بهم ميده، و فكر ميكنم تفاوتمون با حيوانات پس كجاست؟

نه باور کن اینطور نیس مث تو فیلم ها نیس از دوست داشتن میاد شاید عاشق بشی خودت یروز دوس داشته باشی لمسش کنی ایرادی نیس که کتاب بخون یه دید دیگه داسته باش 

درسته، حست تا حدي شبيه منه، منم اصلا لذت نميبرم كه زني خودشو در اختيار مردي بگذاره، يعني رابطه جنسي ...

مرد هم خودشو در اختیار زن میزاره یکطرفه نگاه نکنید تفاوتش تو عشق و خواستنه نیاز بشره مث بقیه نیاز ها کم و زیاد 

مرد هم خودشو در اختیار زن میزاره یکطرفه نگاه نکنید تفاوتش تو عشق و خواستنه نیاز بشره مث بقیه نیاز ها ...

شايد، ولي بازم نميتونم قبول كنم كه براي زن چيزي جز درد به همراه داشته باشه، و به نظرم الكي ميگن لذتش براي زن بيشتره، آخه چجوري ميشه آدم خوشش بياد از دخول؟! ببخشيدا، ديگه استارتر راحت بحث رو باز كرد منم رفتم توي دلش...

شايد، ولي بازم نميتونم قبول كنم كه براي زن چيزي جز درد به همراه داشته باشه، و به نظرم الكي ميگن ...

دقیقا منم همین حسو دارم نمیتونم باور کنم کسی خوشش بیادچیزی بره تو بدنش جز وحشت و درد چیزی تو ذهنم نیس