شرایطو این همه مسائلو یه جا نمیتونم بپذیرم ،خسته شدمه ،من از پسرا متنفر بودم ولی حالا متاسفانه مجبورم ازدواج کنم ،حاضرم به هر خری شوهر کنم ولی از زندگیم خسته شدمه بخدا،حاضرم خودکشی کنم ولی ازدواج نه،همین معلمی از صدتا بیکاری بدتره بدم میاد ازش ،حالم از کارم بهم میخوره،از اول خونواده رو اعصابم بودن،درکم نمیکردن،بدبختم کردن یا باید خودکشی کنم یا از مجبوری زود شوهر کنم ،نمیبرنم پیش مشاوره،خسته شدمه ،حال وحوصله ندارم اصن دیوونم کردنه همه وهمه چی ،خودکشیم که آبرو خونوادت میره ،چرا خدا ایقد دورم میده ،گوه تو هر چی شوهره که من بالاخره هر چی مقاومت کردم نتونستم ،مجبورم شوهر کنم ،شوهر میخام شوهر میخام شوهر میخام حتی اگه دوسشم نداشته باشم اشکالی نداره،درسای معلمیو دوست ندارم تف به زندگی ای که من دارم
توصیه می کنم اگه به معلمی علاقه نداری هر چه سریع تر رهاش کن
بچه های مردم گناه دارن
خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
داخل سایتwww.ehda.irثبت نام کن برا کارت عزیزم کارت انلاینش رو همونموقع برات صادر میکنن اونو پرینت بگیر و با مدرک شناسایی ببر شعب ملی کارتو بگیر درکل وقتی ثبت نام کنی اسمت ثبت میشه
در شوهر کرامات وخوبیهایی وجود دارد که بعدا میفهمی چیه اینقدر تندرو نباش خواهر شاید یدونه خوبش نصیبت ...
چرا خدا منو نمیبینه چرا صدامو نمیشنوه ،بدم میاد از همه چی ،از کوچیکی تو همه چی اذیت میشدم من بدبخت ،از هیچ جا شانس ندارم ،در شوهر کوفت هست هر چی از پدرد دوستو اینا خیر دیدم از بقیشم میبینم،من نمیدونم دیوونه شدمه ،اگه پسره رو دوسش نداشته باشمو پولدارم نباشه بش قبول میکنم از مجبوری،هر چیه بهتر از هیچه
خیلی حالم بده نمیدونم چیکار کنم ،پسرای مردم خودشون چین؟گوه تو هر چی شوهره،بدم میومد،من بابام بام مشکل داشت بخاطر همین محبت ندیدن از پدر نمیدونم طعم محبت چطوره کمبود پیدا کردم نمیدونم چی بگم بخدا