2777
2789
عنوان

استرهییییکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2339 بازدید | 21 پست

منم مطالعه دارم درمورد جذب و فرشتگان خوشحال میشم از کانال های شمام استفاده کنم راهنمایی کنید و شرایط رو بگید

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
منم مطالعه دارم درمورد جذب و فرشتگان خوشحال میشم از کانال های شمام استفاده کنم راهنمایی کنید و شرایط ...

عزیزم گروه هست واتس اپ .برای ثبت نام هزینه داره  قدم به قدم چیزای که توی امضام هستن رو اموزش میدم

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم گروه هست واتس اپ .برای ثبت نام هزینه داره  قدم به قدم چیزای که توی امضام هستن رو اموزش می ...

قیمت اذکار مجرب و سابلیمینال

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
قیمت اذکار مجرب و سابلیمینال

همش کل چیزای که اموزش میدم بیستو پنج هزارتومن

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 
همش کل چیزای که اموزش میدم بیستو پنج هزارتومن

عزیزم من خودم دوره امیرشریفی رو شرکت کردم و اینکه خودم روانشناسی خوندم کتابهای جذب هم میخونم آموزش شما فراتر از این هاست

عزیزم من خودم دوره امیرشریفی رو شرکت کردم و اینکه خودم روانشناسی خوندم کتابهای جذب هم میخونم آموزش ش ...

از من اقای عباسمنش کلیپ های انگیزشی. سخنان اقای حول و.. کتابای روانشناسی. اما اگه اقای شریفی رو دنبال میکنید استا عباسمنشو دنبال نکنید . فکر کنم اقای شریفی فرشتگانو قبول ندارن

خانم استر هیکس بی نظیره اگر مشکل مالی و روابط یا هر چیز دیگری دارید پیشنهاد میکنم به مدت 6 ماه با اموزه های اون زندگی کنید زندگیتون جادویی میشه. حتی ویدیو هم زیاد داره در گوگل بزنید استر هیکس جادوی باور لیست دوره های تصویریش رو هم میاره