2777
2789

نامزدم هر اتفاقی ک تو خونشون میوفته رو واسم تعریف میکنه بعد هروقت مادرشوهرم میاد واسم تعریف کنه هی من میگم آره سعید گفته اینارو آره سعید تعریف کرد واسم 😆😆😆😆

عایا این اشتباهه؟؟؟ عایا نباید اینارو بگم بهش؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عایا نگو ک سعید را در منزل بسسسی سخخخخت میتاباند ک دییییگر اخبار منزل را ب تو نگوید....

نامزدت ک بگه همه رو میگه مادرشوهرت بگه گزیده کار میکنه و هممممه رو نمیگه...میگه هللللوشووو بگگگم لییییموشو بگم...کدومو بگگگم...

سیاست داشته باش.گوش شنوای هر دو طرف باش...ولی دخالت نکن و فقط سر تکون بده

چرا آخه  

وا

چون وقتی من دارم با شوق یچیزی رو واسه زن داداشم تعریف میکنم هربار برگرده بگه اره عادل گفت اینا رو

بعده دوبار ازش بدم میاد میگم چقد بلانسبت نفهم تشریف داره دیگه هم ازش دوری میکنم ادمم حسابش نمیکنم

به این دلیل

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اینارو که میگی باعث میشی یجایی مامانش به روش بیاره (که همه چیو میری میگی و...) حرکاتشو بعد تیکه های خورد شده غرورش توی پای خودتون میره چکاریه این!!!

عقاید من مال من ؛ عقاید شما مال شما . اگر اختلاف نظری هست نیازی به توهین و گزارش زدن نیست مستقیماً بگو ! 
2790
2778
2791
2779
2792