2777
2789
عنوان

میخوام به خواهرشوهرم بگم

557 بازدید | 38 پست

۳ساله دارم با خیانتاش میجنگم ولی تمومی نداره دیگه نمیتونم بشینمو تماشا کنم چندتا چت پیدا کردم ازشون عکس گرفتم میخوام بفرستم برا خواهر شوهرم ک درجریان باشه اگه چیزی شد

البته ازون چتای حسابی نیس ولی مشخص میشه دیگه تازه تو دوتاش خودشو دختر جازده

خواهرشوهرم به همین دلیل از شوهرش جداشده برا همین فکر میکنم اون بیشتر درک کنه رابطمونم معمولیه نه خیلی خوب نه خیلی بد

زیاد کار به کار هم نداریم

فقط طلااااق|:

بدو برو بفرس تا زود سین کنه ببینه

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

خدا صبرت بده گلم 😔اره ب ی ادم مطمعن بگو دهن لق نباشه .

تیکر حل مشکلاتم و رسیدن ب ارزوهامه.😍هرکی خوند ی صلوات مهمونم کنه بلکه حالم دلم خوب بشه مرسی ابجیای گلم.😍😍خدایا مواظب عشقم باش 😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خواهرشوهرت کمک بگیری؟ آخه خواهرشوهر؟

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

حتما جدا شو به این فکر نکن که ادمش کنی

خیانت تو ذات اینجور ادماس هیچوقت عوض نمیشن 

وقتی نیکی میکنم،احساس شادمانی دارم.و هنگامی که بدی میکنم،احساس شرمساری...این تمام دین من است