2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی

346 بازدید | 32 پست

دوستان شاید خوب یادم نباشه ولی فک میکنم یادمه کسی برام تعریف کرد شخصی رو که انگار همش کفشاش جفت میشده خوراکیای خیلی خوب سر سفرش میذاشتن و چراغونی میدید اطراف رو گاهی ولی اعتنا نمیکرد چون میدونست کار اجنه ست و چون خیلی ادم معتقد و مومنی بود بهش که میگن میگه نه گول نخورید اینا اینکارو از رو خدمت به من نمیکنن میخوان من مغرور شم به خودم که ببینید من چقد مومنم که اجنه به خدمتم دراومدن و نعمت برام ظاهر میشه

یه همچین داستان واقعی

کسی میدونه اون اقا کی بوده؟ رجبعلی خیاط نبوده؟ یا کی بوده؟ ذهنم درگیرشه بشدت

بخصوص که میخوام کپی کنم داستان دقیقش رو همراه با منبع برا حس ششمی های اینجا که متوجه شن تو دام دارن میفتن خیلی رو حسشون حساب نکنن و بها ندن گول نخورن اگه تو خواب یا بیدار چیزایی رو متوجه میشن از قبل باعث میشه بیشتر توش غرق شن و یهو میبینن از جایی سر دراوردن که نباید و توراهی افتادن که عمرشون رو حیف کردن

اینا دام های کدید اجنه شیاطین فاز حس ششم میدن به مردم😒

ولی خب خودمم میخوام بخونم یاداوری شه برام

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم آیت الله بهجت بود نمیدونما فکر کنم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

این داستان درست ولی زیاد ربطی به الهام و شهود و حس ششم نداره

وقتی از طریق ایموشن کد یا هر روشی هر احساس گیر افتاده ای مثل خشم یا افسردگی و... رها کنی یا انقدر قران بخونی و خالصانه بندگی خدا رو کنی خالصانه نمازهای مستحب بخونی کم کم یه چیزایی رو بیشتر از بقیه میفهمی انگار به دلت میفته بعضی چیزا

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست
آیت الله بهجت کفش جلوش جفت میشده آره..ولی بقیه شو نمیدونم کی بوده

منم واسه همون جفت شدن کفشا گفتم بقیشو نمیدونم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
چ جالبه مشتاق شدم...رجبعلی خیاط رو خوندم ولی فک نکنم اون باشه خیییلیییی وقت پیشاخوندم یادم نیس.. اج ...

شیطان از اجنه ست و نوادگانش همه در خدمتشن و انسانو گول میزنن یه دونه فقط ابلیس نیست که

تو قران هم دربارشون اومده

ولی جالب اینه که تو رفتار و توصیه تمام امام ها و مومنان میبینیم که بی اعتنایی میکردن به وجود اجنه

حتی تو صحرای کربلا امام حسین اجازه دخالت به لشکر اجنه نداد

شان انسان خیلی بالاست نباید گول اینارو بخوریم بهشون متوصل شیم برا انجام کارای دنیا

لطفا درخواست دوستی ندید