2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد پولدار باشه زنم سر کار نره

حیف لطافت و نرمی و شور و احساسش نیس ک با کار کردن فرسوده و پیر شه

منکه هیچوقت حاضر نمیشم سر کار برم😊

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

یه خانمی صبح گفتن همسرشون پزشک و خیلی پولدارن ولی گاهی اوقات بهش پول نمیده اصلا. (تاریخ عضویتش ۸۹ بود)

خودش میره سرکار الان و ماهی دو تومن درآمدشه و خیلی راضیه.

پس نتیجه میگیریم شاغل بودن ضروریه

بسیار سفر باید تا پخته شود خامی، صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی
در هر صورت تهش فرسودگی هس،

ولی اینکه زود بار کار پیر و افسرده شی باعث ناراحتیه

اینکه شاد و سرحال وآرررروم خانوم خونه باشی به نظرم خیلی قشنگه

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

بعضی وقتاداشتن همسرم پولدارادمواذیت میکنه وبه هرحال ماادمیم یه دعواوناراحتی پیش بیادشوهرادم به رخ بکشه که پولداره و....باعث ناراحتی میشه ولی درهرصورت خوبم هست 

ایناتجربه خومه 

Amor mio arash♥️♥️♥️ مامان آیلین و آیدین

ولی اینکه زود بار کار پیر و افسرده شی باعث ناراحتیه اینکه شاد و سرحال وآرررروم خانوم خونه باشی به ن ...

آره مامانم اصن تو کار مامایی داغون شد آرزوشه دیگه نره سر کار اکثر خانما هم از مجبوریو بی پولی میرن هیچوقت پیشمون نبود وشکسته شد بیچاره،اگه شوهر خوب پولدار باشه نری بهتره

بعضی وقتاداشتن همسرم پولدارادمواذیت میکنه وبه هرحال ماادمیم یه دعواوناراحتی پیش بیادشوهرادم به رخ بک ...

اره شوهر پولدار خوبه ،هر چی کار کنی اگه شوهرت پولدار نباشه آخر به خرج خونواده نمیرسی مث ما ،تازشم هی شوهرت دهن باز میکنه واسه پولات

عزیزم ایده‌آل‌هاتون رو بشناسید

اهدافتون رو تعیین کنید

نمیشه نسخه زندگی کسی رو برای دیگری پیچید

من خودم از خانواده‌ای میام که زمانی که دخترا حتی مدرسه نمیرفتن عمه‌های ۹۰ ساله‌م سواد دارن

زمانی که زن کار نمیکرد و تابو بود مادر بزرگ‌مادری و بعد از اون مادرم شاغل بودن

شاغل بودن و استقلال مالی برای زنان یه چیز کاملا تعریف شده‌ بوده از اول برامون. بخشی از زندگی. درس و دانشگاه و شغل و ...

برای همین ممکنه خانمی که میگه لطافت روحم با کار گرفته میشه و روح زن با سختی ناسازگاره رو درک نکنم. این جمله برای من مثل اینه که یکی بگه دختر رو مدرسه نفرستید چون ماهیت مدرسه و صبح ساعت ۷ بلند شدن و تا ظهر سر کلاس نشستن و بعد خونه اومدنم مشق نوشتن و درس خوندن و امتحان دادن روح بچه رو نابود میکنه

ولی واقعا ممکنه کسی اینکه زن نباید کار کنه باورش باشه

همونطور که خیلی‌ها ادامه تحصیل نمیدن و علاقه ندارن

برای همین نسخه از زندگی کسی نگیرید. ببینید کدوم سبک زندگی رو می‌پسندید

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!
عزیزم ایده‌آل‌هاتون رو بشناسید اهدافتون رو تعیین کنید نمیشه نسخه زندگی کسی رو برای دیگری پیچید من ...

من داخل ویران سبک زندگی خانم خونه دارو واسه یه زن مسلمون می پیچم،چون شاغل هم باید شوهر کمکت باشه خب،ولی اگه اروپا بودم سبک شاغل بودنو انتخاب میکردم،الانم از مجبوری میرم سر کار