2777
2789
عنوان

همش میره میاد 😡😡

237 بازدید | 14 پست

از صبح دقیق پنج یا شیش بار اومده طبقه بالا. بعدشم میشینه میگه پام درد میکنه از بس میام بالا خب نیا مگه زورت میکنم😒😒😡😡 مادرشوهرمو میگم.. امروز مامانم میاد گفت میام خونه ات رو جارو برقی بکشم منم گفتم حداقل امروز خودم پاشم دسمال بکشم خونه رو و گلا رو اب بدم بمونه جاروبرقی. عاقا این مادرشوهرم هعی میره میاد هر سری هم میگه وای تو داری چیکار میکنی ولش کن بیا برو بشین بیام جاروبکشم؟. اخرشم گفتم نه مامانم میاد. میگه وای چقد گل داری تو بنداز بره😒😒😒چند تا کاکتوس گذاشتم تو راه پله قراره ببرم گلفروشی و تعویض کنم با گل جدید. اگه دروغ نباشه بیشتر از ده بار گفتم قراره ببرم تعویض باز الان میگه اونایی که تو راه پله میبری اره ؟گفتم حالا ببینیم... فردا نی نی دنیا اومد من چیکار کنم پنج بار اومدنش میشه هزار بار😢😢😢

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان مامانمم بیاد اونم پامیشه میاد بالا. اون روز مامانم اومده بود بعد جاریمم اومد یکم موندن برگشت به جاریم گفت پاشو بریم شاید اینا حرف خصوصی دارن بلند شدن رفتن. پنج دیقه نشد دیدم اومد باز😓😓😓😓😓 جاریو فرستاده خونه اشون خودش اومده بود

فقط میگم خوشبحالت مادر شوهر من منو یه ورش هم حساب نمیکنه خوب دوست داره که میاد

میخوام نداشته باشه😔😔 بابا اعصاب نمیزاره برام کجاش خوبه فک میکنی از دوست داشتن میگه کار نکن؟ پشت سرم میگه و حتی تو روم که فلان کار چرا اینجوریه. خب بیاد نمیگم که نیاد میاد میره اخرشم منت میزاره سرم خب یه بار بیاد بشینه بعد پاشه بره دم به دیقه نیاد. دو بارش در بزنه چهار بارش همینجوری میاد خب شاید من وسط پذیرایی بدون لباس واسادم

الان مامانمم بیاد اونم پامیشه میاد بالا. اون روز مامانم اومده بود بعد جاریمم اومد یکم موندن برگشت به ...

😂😂😂😂😂 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
خب بياد عزيزم چه اشكالي داره

اشکالی نداره ولی سرم منت نذاره که میام بالا پام درد میکنه خب یه بار بیاد قشنگ بشینه بعد پاشه بره نه که دم به دیقه بیاد. تازه اونم بخدا دو بارش در بزنه چهار بارش همینجوری میاد خب شاید من وضع ناجوری دارم. فرقی هم نمیکنه تنها باشم یا با شوهرم باور کن از ترسمون تو خونه خودمونم راحت نیستیم با شوهرم. باورت میشه انگار وقتی منو شوهرم در حال شوخی یا هر چی هستیم انگار موشو اتیش زدن بدون در زدن میاد تو. الان تا میرم کنار شوهرم و ب. غ لش میکنم میگه پاشو برو الان مامان میادا😂😂

کاش مادر شوهر منم نزدیکم بود سر کشی میکرد چ اشکالی داره عزیزم.. سیاست داشته باشه هرسری میاد یکار بده ...

😒😒😒منت میزاره خواهر دو بار اولای بارداریم جارو برقی کشید دیگه میخواستم سرمو بکوبم به دیوار خدا شاهده تا جارو دسنی و اسکاچ ظرفشویی هم ایراد گرفت. تا الانم میگه اره اومدم جارو برقی کشیدم نگو بخدا جای من نیستی. سحته

😒😒😒منت میزاره خواهر دو بار اولای بارداریم جارو برقی کشید دیگه میخواستم سرمو بکوبم به دیوار خدا شا ...

حالا ک اینجوره منت میزاره سری بعد باشوخی بهش بگو مامان خیلی ناراحت میشم همش منت میزاری بنظرم هر چیزی ک ناراحتت میکنه رک و راست بهش بگو خود ب خود بیا برو شو کم میکنه مطمئن باش