2777
2789

بچه ها دلم خیلی گرفته.

دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم از لحاظ روحی داغونم اتفاقات و شرایط زندگیم به کنار...

عاطل و باطل بودن و خونه نشینی ام به وضع خراب روحیم دامن میزنه.

اونوقت یه شوهر دارم فوق العاده حق به جانب و بی منطق...یه بچه یکساله ام دارم

چند سال پیش رفتم کلاس رانندگی بعدا به خاطر شرایط افتضاح مالی شوهرم بی خیالش شدم و وسط راه ولش کردم.چند وقت پیش گفتم میخام ادامه بدم اول گفت باشه بعد چند روز باز گفت لازم نکرده نمیخاد 

گفتم باشه

هر بار ازش درخواستی دارم اول میگه نه بعدم میگه تو هر بار یچیز میخوای یبار نمیگه تو میخای من نمیخام و نمیزارم به خواستت برسی

گفتم برم آرایشگری کلی بهونه آورد گفت نه و آرایشگرا خرابن

گفتم برم خیاطی باز گفت نه 

حالا بعد چند وقت از بس حال روحیم خراب بود یه شرایطی پیش اومد برم کلاس شنا 

با اجازه ی خودش

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

هستین تعریف کنم بقیشو؟؟

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب با جازه ی خودش بچمو گذاشتم خونه مامانم.

ساعت پنج رفتم دقیقا ساعت هشت خونه بودم.

اول تو راه زنگش زدم خیلی خوب جواب داد مشکلی ام نبود رفته بود بچمو از خونه مامانم برداشته بود اورده بود خونه 

ازش پرسیدم بچه آرومه گفت آره آرومه 

وقتی اومدم خونه دیدم بچم بازی میکنه و آرومه بعد دیدم گفت حالام میخواستی نیای خونه من نمیدونم زن گرفتم یا شوهر کردم.

اصلا من موندم این که الان پشت تلفن خوب بود پس چش شد یدفه

گفتم امشب یگم دیر شد ولی دفه بعدی این ساعت نیست زودتره

گفت دفعه بعدی وجود نداره امشب بار اول و آخرت بود 

حالا من با یه آشناهامون رفته بودم که اون مربی شناس

دیشب ثبت نام کردم و دستبند عضویت گرفتم حالا موندم چیکار کنم

بچه ها من شش ساله ازدواج کردم تو این شش سال فقط همون کلاس رانندگی نصفه نیمه رو رفتم 

از لحاظ مالی اوایل اوضاعش داغون بود با نخوردن و نپوشیدن و نگشتن کمکش کردم رسید به اینجا یه ماشین ساده و یه خونه ی ساده خریدیم.الان که حررف میزنیم همش میگه خودم یبارم نگفته تاحالا که توام کمک کردی 

با اینکه اولین ماشینمونو با وام ازدواج من خریدیم سر خونمونم طلاهامو همشو فروختمو کمکش کردم

دیشب با جازه ی خودش بچمو گذاشتم خونه مامانم. ساعت پنج رفتم دقیقا ساعت هشت خونه بودم. اول تو راه زن ...

متاسفانه بیشتر مردا همینن.به زبون بگیرش راضیش کن بذاره بری.ببین نقطه ضعفش چیه از رو همون راضیش کن

این کاربری توسط دو نفر اداره میشه😊لطفا کارآگاه بازی در نیارین😅

هروقتم ازش یه خواسته دارم باید با بدبختی و اصرار ازش پول بگیرم ...اصلا پول تو جیبی که بهم نمیده لباسم که میخام انقدر اذیت میکنه تا بخره یا اصلا پشیمون میشم و خودم کنار میکشم 

نه تفریحی نه گشت و گذاری 

هر بار حرف میزنم میگه همه چی میخرم دردت چیه منظورش فقط همون مواد غذاییه  که برای خورد و خوراک خودش میخره

بچه ها من شش ساله ازدواج کردم تو این شش سال فقط همون کلاس رانندگی نصفه نیمه رو رفتم  از لحاظ م ...

همه مردا همینن من سرخونه خریدن کلی کمکش کردم از طلاهامم فروختم حالا دیشب میگفت تو کجا کمک کردی تازه بازک با پررویی میگف واسه خرجی پول کم آوردیم یدونه النگو بفروش