2777
2789
عنوان

ترس از رانندگی

277 بازدید | 47 پست

یه مسیر نیم ساعترو رفتمو اومدم. هنوزم دستام میلرزه. 😲😨😱

قدرت عجیب عشق رو من با تو ❤ شناختم. چطوری اومدی تو زندگیمو شدی تموم زندگیم نمی دونم... خیلی ازت دورم خیلی دلتنگتم😔. خدایا کمکم کن و کنارم باش🌹

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من عاشق رانندگیم.تصادفم بکنی چیزی نمیشه که توی شهر دیگه.نهایتا خسارت میدی 

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
گواهینامه داری؟من آیین نامه رو بار اول قبول شدم حالا مونده امتحان شهری...

آره دارم ولب اینکه تنها بشینی بحثش جداست.

قدرت عجیب عشق رو من با تو ❤ شناختم. چطوری اومدی تو زندگیمو شدی تموم زندگیم نمی دونم... خیلی ازت دورم خیلی دلتنگتم😔. خدایا کمکم کن و کنارم باش🌹
افرین.خیلی خوبه که،خوشبحالت من ۱سالو نیمه گواهینامه دارم هنوز ننشستم پشت فرمون،دلم رانندگی کردن خواس ...

چراااا؟

چرا عزیزم الهی از چی میترسی

وای ترس داره دیگه همش خطر هست تو خیابون😢😵