2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چه جوابی میدادین

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 116 پست
بچه کی آخه تورو میبینه که بخواد باهات حرف بزنه....افتادی تو تاپیک دیگران چرت میگی مثلا خیلی بانمکی؟؟ ...

@نی_نی_یار_3‍ 

@نی_نی_یار_5‍ 

لطفا به شعور و بی شخصیتی این کاربر توجه کنید 

فک کرد اینجا چاله میدونه 😊

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@نی_نی_یار_3 ‍  @نی_نی_یار_5 ‍  لطفا به شعور و بی شخصیتی این کاربر توجه کنید  ...

البته اول به شعور و شخصیت شما...............................

لطفا تاپیکای بنده رو هم پاک کنین نی نی یار

راجع به چیزی حرف بزن که داشته باشی نه چیزی که خودتم نمیدونی چیه

جواب ابلهان خاموشیست 

دیگه هرچی بگی حتی باز نمیکنم ببینم چی نالیدی 😂😂 پس خودتو خسته نکن

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
@نی_نی_یار_3 ‍  @نی_نی_یار_5 ‍  لطفا به شعور و بی شخصیتی این کاربر توجه کنید  ...

شما هم دارید توهین میکنین هر دو کاربر رعایت کنید تکرار شه کاربری ها بسته میشن @aradasal  

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

😂😂😂اینقد پروئن تا یه چی میخرم میگن  لباس قدیمی ات رو بده من  من کلا تنوع رو دوست دارم ...

دستشون بازه یا نه؟

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
دستشون بازه یا نه؟

نه درآمد ندارن خواهر شوهرمم تازه میره سرکار شوهرمم از لحاظ مالی اصلا براشون کم نمی زاره مثلا اگه ۲۰۰ هزار تومن پول داشته باشن ترجیح میدن یه چیز بخرن بخورن میرن عسل طبیعی میخرن کیلو صدتومن میارن در عرض یه هفته تمام میان واسه منم میبرن ای کاش میخوردن همشو حروم میکنن 

هرچه هستم خدایم داند...
نه درآمد ندارن خواهر شوهرمم تازه میره سرکار شوهرمم از لحاظ مالی اصلا براشون کم نمی زاره مثلا اگه ۲۰۰ ...

شاید چون دستشون باز نیس مانتو ۱۸تومنی میخرن.

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
شاید چون دستشون باز نیس مانتو ۱۸تومنی میخرن.

نه عزیزم اینقدر ریخت و پاش دارن با پولای شوهر بدبختم 

فقط میگن بخوریم 

کفش میخاد بخره پول داره بهترشو بخره اما ارزون میخره و نمیپوشه چون میگه پامو میزنه

هرچه هستم خدایم داند...