2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چه جوابی میدادین

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 116 پست

آیس مک 😐😐😐

کل سیستم بستنی و نوشیدنی و اسمارتیز رو تو با این کلمه در هم فروشکستی 😂😂

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ايس مك با ايس پك فرق داره؟

بلی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اینکه دندان شکن نیست. 

حالا ديگه چيزي به ذهنم نرسيد😂

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 
ايس مك با ايس پك فرق داره؟

اره ایس مک مث همون یخمکه اما تو ی جلد کاغذی😁😁دختر من عاشقشه بیچاره شدیم بس که هرروز آیس مک خریدیم😂😂😂

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
آیس مک 😐😐😐 کل سیستم بستنی و نوشیدنی و اسمارتیز رو تو با این کلمه در هم فروشکستی 😂😂

چرا اینجوری میکنین؟ واقعا ایس مک ندیدین؟ شبیه بستنی یخیه که و پاکتهای کارخونه ای هستش. آیس پک رو بستنی فروشیا خودشون درست میکنن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

عزیزم ایس مک با ایس پک فرق داره 

اونکه همون بستنی یخیه و چیزی نداره ک بخاد بگه مگه تازه نخوردی

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
همون یخمک؟

تو همون مایه ها ولی قالبش پاکته. فکر کنم میهن میزنه اینا رو

منم دوتا از همین خواهر شوهرا دارم

ما سه تا خواهریم هردو مون عینکی هستیم حواهرکوچیکمم عیکی شده به تازگی دیروز خواهر شوهرم با اون چشم های چپش نشسته بود مارو مسخره میکرد شوهرمم برگشت بهش گفت نه که خودت خیلی خوبی 😂

هرچه هستم خدایم داند...
2790
2778
2791
2779
2792