ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه
اسی جان هرموقع وقت داشتی برای منم طرزتهیه یه قیمه خوشمزه رو تایپ کن،پنج شنبه مهمون دارم بچشون خواسته قیمه بدرستم براخودمون ساده وخوشمزه میشه ولی میخوام یکم قشنگترومجلسی ترباشه،قرمه ومرغم میخوام سرخ کنم
دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
دستت درد نکنه . چشمت بی بلا . اون دفعه درست کردم با یه دستور از اینترنت . بوی تخم مرغ میداد. انداختم ...
عزیزم ،چندنکته رو توی کیک پختن رعایت کنی تو هیچ دستور کیکی بوی تخم مرغ رو حس نمیکنی،یکی تخم مرغ ها حتما تازه باشن،۲:تخم مرغ رو که میشکنی توی سفیده یه رگه ی سفید هست اون رو با چنگال از سفیده جدا کن بیشتربوی بدش از همونه،توی دستوراتی که آب جوش داره؛آبت رو بزار یکم از حرارت بیفته و حینی هم که میریزی تند تند هم بزن که زرده باهاش پخته نشه؛حتما وانیل یا هر اسانس میخوای بزنی به زرده اضافه کن
باید فقط به خدا پیله کرد زیرا فقط با اومیتوان پروانه شد😍😍
اگه علاقه مند باشی یادمیگیری؛من با این که کلاسی چیزی نرفتم اونواع کیک میپزم خوب میشه
میشه توی کیک قهوه ترک به جای قهوه فوری ریخت؟توی دستورش نوشته قهوه بعد من توی پیج از خانومه پرسیدم گفت من قهوه فوری میریزم ترک رو نمیدونم میخواستم ببینم شما میدونی خوب میشه یا نه؟
روغن ۲ قاشق برای سرخ کردن و زعفرون به دلخواه طرز تهیه:روغن و پیاز(میتونید خر کنید یا رنده ) رو کمی تف میدیم و اجازه میدیم کمی نرم شوند؛و زرچوبه رو اضافه میکنیم و بعد گردوی چرخ شده رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدم(به حدی که گردو خامیش گرفته شه(زیادی گردو رو تف بدید تلخ میشه،بعد رب انار میریزیم و یکم تفت میدیم بعد آب سرداضاف کنید اینجوری شک به گردو وارد میشه و به روغن میفته و بزارید با شعله ملایم جوش بخوره،مرغ ها رو که از قبل با نمک و فلفل سیاه(ادویه هایی که دوست دارین میتونین بزنیدو حتی زعفرون)تا نیم ساعت مونده ؛توروعن خوب سرخ کنید و بعد به موادمون اضافه میکنیم میزاریم خوب جا بیفته با شعله کم
باید فقط به خدا پیله کرد زیرا فقط با اومیتوان پروانه شد😍😍