madar_khob_ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3049 عنوان زایمان😫 487 بازدید | 9 پست سلام دوستانفردا نوبت دکترمه که باید برم وضعیتم چک شه اگه خوب بود همون فردا میرم اتاق عمل😲اگه هم خیلی خوب بود شنبه دعا کنید برام استرس گرفتممممم #سکوت من#خودشیهدنیاحرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔 1398/08/22 | 01:52 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nini_topol عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 1285 به سلامتی عزیزم ان شاءالله که صحیح و سلامت به دنیا بیاد... چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37178 سوره انشقاق رو برات دلم میخوادبخونم تا زایمان راحتی داشته باشی یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
madar_khob_ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3049 ایشالله به سلامتی برای منم دعا کن نی نی بیاد تو دلم انشاءالله به حق امام رضاااااا دامن همه منتظرا سبز بشه و خدا بهشون بچه ها سالم صالح بده😘😍 #سکوت من#خودشیهدنیاحرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
nini_topol عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 1285 ایشالله به سلامتی برای منم دعا کن نی نی بیاد تو دلم ان شاء الله 🙂🙂😊😊😊😊😊😊😊😊 چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
madar_khob_ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3049 به سلامتی عزیزم ان شاءالله که صحیح و سلامت به دنیا بیاد... فداتشم انشاءالله نی نی خودتم😍 #سکوت من#خودشیهدنیاحرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
madar_khob_ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3049 سوره انشقاق رو برات دلم میخوادبخونم تا زایمان راحتی داشته باشی مرسی اجی انشاءالله هرچی میخوای خدا بهت بده😇😍 #سکوت من#خودشیهدنیاحرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔