mina_ae مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1065 عنوان کسی بوده 69 بازدید | 3 پست سلام خانماکسی بوده که از اول پریودهاش نامنظم بوده باشهو با مصرف دارو خوب شده باشه؟ دردا که این معما شرح و بیان ندارد... #حافظ 1398/08/22 | 01:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nini_topol عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 1285 عزیزم من پریودم منظم نبود هیچ وقتم دارو نخوردم. تا اقدام کردم بلافاصله هم باردار شدم. ولی اگر تنبلیت کم باشه با دارو رفع میشه به راحتی. سونوتو به دکتر نشون بده کامل بهت توضیح میده چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
mina_ae مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1065 عزیزم من پریودم منظم نبود هیچ وقتم دارو نخوردم. تا اقدام کردم بلافاصله هم باردار شدم. ولی اگر تنبلیت ... ممنونم گلم💖🌸اخه من از اولین باری که پریود شدم هیچ وقت روزهاش دقیق نبوده ترسیدم هیچ وقت خوب نشم😥😥 دردا که این معما شرح و بیان ندارد... #حافظ
nini_topol عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 1285 ممنونم گلم💖🌸 اخه من از اولین باری که پریود شدم هیچ وقت روزهاش دقیق نبوده ترسیدم هیچ وقت خوب نشم😥 ... نه عزیزم اصلاااااا نگران نباش. هر وقت تونستی برو دکتر برات سونو رحم و تخمدان مینویسه.احتمالا پلی کیستیک باشی. دارو میده راحت خوب میشی.چند سالته؟ چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...