تاحالا شده به خاطر حامله نشدن از شوهرتون خجالت بکشین؟ من این ماه حس مردم شوهرم خیلی به حامله بدونم امید داره و الان که پریود شدم روم نمیشه باهاش روبرو بشم! چیکار کنم!!!!
دو سال و نیم!!!! البته من خیلی بی خیالم! دیگه فکر میکنم چون طول کشیده شرمنده شدم وگرنه سال اول که اص ...
هوووف عزیزم دو سال ک چیزی نیست ایشالا حامله میشی گلم حالا تو نداری فک میکنی چیه ما ک داریم پدرمون دراومده الان من امشب اینقدددد بی قراری کرد رفلاکس داد باید فردا ببرمش دکتر دو ی هفته صدتومن پول ویزیت دادم فردا هم دوباره الانم رو پامه تا صبح خدا خیرت بده بشین کیف کن حالا زوده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
زیر نظر دکتر رفتی عزیزم ؟ قد و وزنت چقدره ؟ تغذیتون کنترل شده اس ؟ با کیت تخمک ...
تا یه سال که اصلا نگران نشده بودم ولی سر سال رفتم دکتر و آزمایش و .... هیچ مشکلی هم نداشتم ولی بازم یه سال طول کشید و نشدم. این بار خودم و شوهرم کامل آزمایش دادیم که باز هم هیچ کدوم مشکل نداشتیم و دکتر کفت نامعلومی دلیلش ولی الان که برای بار سوم آز دادم گفت تیروئیدت بالاس