2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرمو ناامید کردم با پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 44 پست
دو سال و نیم!!!! البته من خیلی بی خیالم! دیگه فکر میکنم چون طول کشیده شرمنده شدم وگرنه سال اول که اص ...

هوووف عزیزم دو سال ک چیزی نیست ایشالا حامله میشی گلم حالا تو نداری فک میکنی چیه ما ک داریم پدرمون دراومده الان من امشب اینقدددد بی قراری کرد رفلاکس داد باید فردا ببرمش دکتر دو ی هفته صدتومن پول ویزیت دادم فردا هم دوباره الانم رو پامه تا صبح خدا خیرت بده بشین کیف کن حالا زوده 

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مشکل از هیچ کدوممون نیس! نمیدونم از چی اینجوری میشه

خو حتما یه چیزی هست

بی مشکل ک ادم باردار میشه

برو پیگیری کن

بعدشم ب شوهرت رو نده 

خجالت نداره ماه بعد حامله ای خیالت راحت

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
حامله شدم هفته سی و پنج از دست دادم😔 زوری از خدا چیزی نخواه هر وقت مصلحتش شد میده

حق با شماس. خدا باید بخواد. دعا میکنم زود زود خدا یه نی نی سالم و باهوش بذاره تو دلت

😂😂😂😂مرسی. شما قشنگتر از بقیه حالمو عوض کردین

😅 خدا رو شکر

خاله ام میگه مردا زود ناراحتی رو فراموش میکنن

ما خانوما برای ناراحتی مردا نباید خودمونو داغون کنیم🤔

بعضی وقتا باید گولشون بزنیم😁

یه جوری شده که میترسم امضا های نینی سایت رو باز کنم بخونم مجبور بشم ختم صلوات بردارم😅
زیر نظر دکتر رفتی عزیزم ؟  قد و وزنت چقدره ؟  تغذیتون کنترل شده اس ؟  با کیت تخمک ...

تا یه سال که اصلا نگران نشده بودم ولی سر سال رفتم دکتر و آزمایش و .... هیچ مشکلی هم نداشتم ولی بازم یه سال طول کشید و نشدم. این بار خودم و شوهرم کامل آزمایش دادیم که باز هم هیچ کدوم مشکل نداشتیم و دکتر کفت نامعلومی دلیلش ولی الان که برای بار سوم آز دادم گفت تیروئیدت بالاس

هوووف عزیزم دو سال ک چیزی نیست ایشالا حامله میشی گلم حالا تو نداری فک میکنی چیه ما ک داریم پدرمون در ...

😄😄😄 تیترت جون خدا برات نگه داره. ممنونم از نوع دلداریات!

عزیزم خیلی ممنونم! دوست خوبی هستین شما و اونایی که لایک کردن. مرسی

فدات شم عزیزم 

همیشه این آیه رو بخون حتما باردار میشی 

رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹