بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره . من دیروز تماس گرفتم واسه امروز نوبت داد . فقط حتما تایمی که میده باید بری . اگر بیشتر از 45 دقیقه تا 1 ساعت دیر کنی نوبت بهت نمیده و میذاره یه روز دیگه
خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش
اوکی عزیزم باز خوبه بعضیا ک میره چن ماه بعددد نمیدونم کلاسشونه یا واقعنی!!!
بعضی ها الکی معروف شدن .
من واسه جوش هام چند تا دکتر رفتم . الکی راکوتان می نوشتن . منم از ترس مصرف نمی کردم . این دکتر اولش آزمایش نوشت . طبق ازمایش راکوتان تجویز کرد . هر ماه تحت نظرش بودم و هم زمان دارو برای کبد هم داده بود که بخاطر کپسول ها مشکلی برای کبد پیش نیاد . تو 4 ماه و هر ماه با دوز کمتر دارو خوردم و بعد کم کم قطعش کرد . الان 5 ساله کلا از شر جوش هام راحت شدم .
تا ببینم برای موهام هم نتیجه می گیرم یا نه
خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش
اون سال ها برای نازک شدن و ریزش موهام دو تا آمپول مختلف واسم تجویز کرد که با هم باید تزریق می کردم . فکر کنم به مدت ۴ هفته . هر هفته هم یه بارتزریق
یکم ریزش کمتر شد . شامپو هم برای خشکی ساقه مو و کنترل چربی ریشه ی مو تجویز کرد . اسمش یادم نیست . خیلی گرون بود .اون سالها نزدیک ۲۰۰ تومان قیمتش شد ولی فایده نداشت