2777
2789
عنوان

یکی از کاربرا

197 بازدید | 10 پست

بچه ها کسی از طرلان۱۰ خبر داره ،همون که گفت دخترم یه مریضی نادر گرفته دکتر گفته تا پنج سالگی زنده می‌مونه بعدش قرار بود فرداش دوباره بده دکتر بیاد خبر بده ،شما خبر گرفتین ازش؟

😥😥😨😨

چقدر بد

یکی دوستای منم بچش ۴ سالش بود بهش گفته بودن بچت به ۱۰ سال نمیرسه😞😞خیلی واسش کمیته پزشکی تشکیل دادند 

الان ۱۵ سالشه😊

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشناسمش ولی خیلی ناراحت شدم  دخترش چند سالش بود 😢

منم خیلی ناراحت شدم همون موقع همش منتظر بودم بیاد بگه دکتر جدید گفته اشتباه شده،دقیق نمیدونم ولی کوچیک بود فک کنم زیر ۳ سال

خدا رو شکر،این دکترام بعضی مواقع چرت و پرت زیاد میگن

اره ولی

واقعا بیماریش ناشناخته بود 

گرچه الانم تو خطره،بچش یدونه های ریزی روی پوستش داشت ک هرچی بزرگتر میشد بیشتر میشد،دکترا بهش گفته بودن از ده ملیون ینفر این بیماری رو میگیره،هر لحظه ممکنه این دونه ها به یکی از بافتای داخلی بدنش حمله کنند😞

با اینکه حرف دکتراش نشد ولی الان خیلی هم درامان نیست😕

دخترش ک پاک خودشو باخته 

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
یعنی الانم اون دونه ها هستن روی پوستش؟؟؟

اره باید مدام بره چکاپ کامل بده ک اگه خدای ناکرده رو یکی از بافتاش زد زودتر متوجه بشن