من 3 کیلو اضافه وزن دارم بدنم شله دوست دارم سفت شه خوشگل شه با این که چاق نیستم ولی بازوهام بزرگه و پشت رونای پام گوشت داره میخوام اینا از بین بره و بدنم فرم بگیره به نظرتون بدنسازی برم بهتره یه ایروبیک ؟؟؟؟
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
هر دو ایروبیک سریع لاغر میکنه و بدنسازی فرم میده یه برنامه منایب هفته ای سه روز ایروبیک و دو روز بدنسازیه البته میتونی بری ایروبیک و از مربیت چند تا ورزش برای شکل دهی بازو و سینه و ران بپرسی تو خونه انجام بدی دیگه بدنسازی نری
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
اول باید با ایروبیک وزن کم کنید بعد وقتی به وزن ایده ال رسیدید با بدنسازی به بدنتون فرم بدهید چون اگه اول بدنسازی بری چربی ها هم سفت تر می شن وسخته آب کردنش با یک یا دو ماه ایروبیک 3 کیلو آدم کم می کنه
سلام من یک ماه ایروبیک رفتم اصلا لاغر نشدم مربیم بیشتر حرکاتش روی زانو بود و من زانو درد شدید گرفتم ام الان یک ماه میرم دستگاه البته ورزشهای هوازیو فقط انجام میدم تردمیل دوچرخه و الپتیکال چون از سرکار میرم خیلی خسته ام و نمیتونم ورزش کنم فقط یک ساعت ورزش میکنم
تو این یک ماه نزدیک 2 کیلو لاغر شدم ولی کلی سایز کم کردم دور کمرم 6 سانت دور شکم 5.5 سانت و دور ران 3 سانت کم شد من هم مثل شمام 3 کیلو اضافه دارم اما رونام درشته
من ازایروبیک خیلی راضیم در عرض 2 ماه 4 کیلو کم کردم و خیلی شکمم صاف شده و خیلی توی روحیه ام تاثیر داشته. نام دیگر ایروبیک چربی سوز است چربی ها تنها با ایروبیک یعنی ورزشهای هوازی سوزانده می شوند .