2777
2789
عنوان

خدا حواست هست؟؟؟

257 بازدید | 32 پست

بچه ها چند وقته دلم میخاد برم بیرون بگردم ... ولی خودم که روزا سرکارم شوهرمم از سر کار که میاد خسته و کوفته است بیچاره زود خوابش میبره ... خیلی دلم گرفته ... حوصلم سر میره ... امشب خیلی از خدا گله دارم چرا بهم بچه نمیده که منم سرگرمش بشم تنها نباشم ...؟؟؟ همیشه میگم اگه بچه داشتم سرم بهش گرم بود احساس تنهایی نمیکردم ... حیف!!!  

کاش منم از بیکاری خسته میشدم ناشکری نکن خیلیا دوس دارن جای تو باشن

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ان شاءالله به حق فاطمه زهرا خدا یه بچه خوشگل و سالم بهتون هدیه بده ،با دوستانتون برین بیرون برای خودتون تفریح ایجاد کنید البته جوری که با کارتون جور در بیاد،اگه بتونین باشگاه برین روحیتون عوض میشه انرژی میگیرین😉😊

بزرگ مرد تاریخ ایران ،سردار من ،حاج قاسم شهادتت مبارکت باشد سردار، ایرانم یتیم شد و طعم یتیمی را چشیدم 😭...لطفا برای شادی روح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یه صلوات بفرستین🌸
کاش منم از بیکاری خسته میشدم ناشکری نکن خیلیا دوس دارن جای تو باشن

من که بیکار نیستم روزا سر کارم و بعدشم کارای خونمو میکنم ولی دیگه دارم از تنهایی وسواس میگیرم انقد میسابم خونه رو ... دعا میکنم هیچ وقت جای من نباشی ....

ان شاءالله به حق فاطمه زهرا خدا یه بچه خوشگل و سالم بهتون هدیه بده ،با دوستانتون برین بیرون برای خود ...

ممنون عزیزم ... اما اخه روز که سرکارم نمیشه که برم با دوستام بیرون ... ولی باشگاه فکر خوبیه ... ممنون از راهنماییت

ممنون عزیزم ... اما اخه روز که سرکارم نمیشه که برم با دوستام بیرون ... ولی باشگاه فکر خوبیه ... ممنو ...

اگه همسرتون مشکلی ندارن یه کافه خوب یه دور همی ماهیانه با دوستانتون شب بیرون بزارین و دور هم جمع شیم یکم با هم شاد باشین ،من خالمینا هر چند وقت یکبار با دخترعموهاشون بدون همسراشون با بچه های کوچیکشون حتی اینکارو میکنن خیلی تو روحسه ادم تاثیر میزاره

بزرگ مرد تاریخ ایران ،سردار من ،حاج قاسم شهادتت مبارکت باشد سردار، ایرانم یتیم شد و طعم یتیمی را چشیدم 😭...لطفا برای شادی روح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یه صلوات بفرستین🌸
دکتر زنان ... روانشناس ... حتی از سر ناچاری دعا نویس ولی انگار خدا بهم پشت کرده ... هیچی جواب نمیده ...

ببين خيلي اين موضوع سخت نيست نياز به يه سري  ورزش هاي مخصوص داره  يه چند وقت بايد کامل پيگر انجام ورزشاش باشه اصلا نگران نباش درست ميشه  

خدا جون خودت جواب همه ي دل هاش شکسته رو بگير
اگه همسرتون مشکلی ندارن یه کافه خوب یه دور همی ماهیانه با دوستانتون شب بیرون بزارین و دور هم جمع شیم ...

نه شوهرم کاریم نداره ... 

اره باهات موافقم واقعا تاثیر گزاره ..‌ حق با شماست