2777
2789
عنوان

همسرداری😩😖

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 20 پست

باهاش قهر میکنم قبول میکنه تا آشتی کنم

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو چت که اصلا نمیشه گفت. همیشه سوتفاهم میشه. همسر من قبل و بعد س هم برخلاف تفکر خیلی از خانوما به هیچ عنوان چیزی رو قبول نمیکنه میگه احساس میکنم باج گیریه پول در برابر ... بنابراین وقتایی که جیزی میخوام از سر کار که برمیگرده نهار و چای خورده اجازه میدم با دل خوش و خیال راحت تو دیوار و شیپور و تلگرامش بچرخه، همچین بقول بچه ها از اخبار خوندن که ارضا شد غیر مستقیم میگم.شروع جمله ام هم همیشه ایناست که میگم عزیزم چه خوب میشد اگر منم فلان چیز رو میذاشتم اخه احساس میکنم خیلی لازمه...عزیزم نظرت درباره فلان مورد چیه اگه انجام بدم؟ به نظر خودم که فوق العاده میشه...میگم از فلان چیز خوشم اومد گفتم اول نظر تو رو بپرسم ببینم چی میگی؟ 

و همیشه هم جواب داده

البته من خودم حقوق دارم ولی اون هیچ وقت دوست نداره احتیاجات من و خونه از پول من باشه .واسه همین دوست دارم یه جوری باشه که نتونه نه بگه ،تا حالا اینجوری پیش رفتم.موفق بودم.یعنی اگر مستقیم یه چیزی رو بهش بگی یا دوبار یه موضوع رو بگی ردخور نداره که انجامش نده. 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

ویس های همسرداری خانم پرتو اعلم رو گوش کن خیلی از مشکلاتتو میتونی ریشه ای حل کنی

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
قبل س...جواب میده

هنو عقدم آخه😂

هـرچقـدرم غـم وغصـه داری بـدون توایـن دنیا کسـی هس که بـدبختر ازتوئـه... پـس بگو خـدایـاشکـرت 💕بـرای خوشبختیـم یه صلوات بفرستید ممنون هموطنم❤️الـهم صلـی علـی محمـدوآل محمـد.