2777
2789

واقعا اون روزا خیلی بهتر بود چقدر آرامس بیشتر بود😑

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم دلم تنگ شده.اون سادگی ومهربونی قبل رو میخوام.همه دور هم جمع میشدیم

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
خیلی. زمستون چون شوفاژ  نداشتیم هنوز همه دور بخاری توئست تو یه اتاق دور هم جمع بودیم

آخی،ما یه باغچه خیلی بزرگ داشتیم توش خونه برفی میساختیم مامانم گلیم میداد پهن میکردیم توش مینشستیم،عجب برفی بود،خیرو برکت بودا،آخ قلبم😭😭😭😭

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
ببخشید اگه جور دیگه متوجه شدین لبخند بود،با تشکر

خواهش میکنم،فقط تعجب کردم چرا عصبی شدین منکه بی ادبی نکردم،خب لبخند مردونه است دیگه😀😁😂

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.

من دلم بچگی هامو میخواد

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
خواهش میکنم،فقط تعجب کردم چرا عصبی شدین منکه بی ادبی نکردم،خب لبخند مردونه است دیگه😀😁😂

بازم معذرت قصد جسارت نبود😬👌

زِندِگی میچَرخِه عینِ تاس،اِمروز حُکم میکُنی،فَردا اِلتماس