2777
2789
عنوان

فیلم عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 40 پست
آره منم خیلی چاق شدم باز فیلممو میبینم میگم کاش عقل داشتم قبل عروسی لاغر میکردم.دیگه هرکی ی چیزیش تو ...

خخخ راست میگی هرکی از ی چیزی ناراضیه

من آرایشم و لباسم فوق العاده بود همه میگفتن ولی حیف فیلمو گند زدن 

منم بخاطر آرایشا و لباسای الان میگم کاش دوباره عروسی بگیریم.شوهرمم موافقه😂😂😂

عروس چند سال پیشی مگه 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خخخ راست میگی هرکی از ی چیزی ناراضیه من آرایشم و لباسم فوق العاده بود همه میگفتن ولی حیف فیلمو گند ...

من از همه چیم راضپی بودم فیلمم عالی لباسم عالی ارایشم عالی تالار عالی کلا همه چی عالی الان لباس عروسم تنم نمیشه میخواستم واسه سالگردمون عکس بگیرم دارم دیوونه میشم 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
۲ سال پیش.ولی ب نظرم خیلی جدیدتر شده همه چی

منم عروس پارسالم هفته دیگه تازه میشه یک سال 

خخخ راست میگی هرکی از ی چیزی ناراضیه من آرایشم و لباسم فوق العاده بود همه میگفتن ولی حیف فیلمو گند ...

همیشه همینه یکی از همه چیزش کامل راضی نیست.یکی از فامیلای شوهرم ی عروسی گرفت در حد بنز😂 ولی عروس خیلی زشت شده بود

✋🏼  لطفا تا وقتی نخواستم ازتون ، کسی جز استارتر لایک نکنه      ممنون✋🏼
خوشبحالت حسودیم شد😂😂 اون ک قابل حله ورزش و رژیم

سخته رژیم اصلا نمیتونم جلو خودمو بگیرم 

ورزش کن خب 

کم نمیشه لامصب با ورزش