2777
2789
عنوان

فیلم عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 40 پست
من خیلی دوسش دارم هزار بار دیدمش.فقط آرایشمو دوس ندارم همیشه آ ایشگرمو لعنت میکنم

ای بابا

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
چون من غریب بودم تو شهر همسرم وقتمم کم بود گفتن فلان فیلمبردار خیلی خوبه عالیه منم نشد برم ببینم اعت ...

منم تو شهر همسرم غریب بودم فیلمبردارمم چون دوست شوهرم بود انتخاب کردم ولی انقدررررر گیر دادم ب طرف ک فیلمم عالی شد

✋🏼  لطفا تا وقتی نخواستم ازتون ، کسی جز استارتر لایک نکنه      ممنون✋🏼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای بابا 🤣🤣🤣

والا 😅 خوشم نمیاد اصلا یاد اونروز بیوفتم وللش 

راز خوشمزه شدن قیمه م هم کمی زعفران کمی گلاب و کمی پودر هل میزنم آخراش لیمو رو هم نیم ساعت آخر میزنم قبلش تو آب خیس میکنم 😊

😊
منم تو شهر همسرم غریب بودم فیلمبردارمم چون دوست شوهرم بود انتخاب کردم ولی انقدررررر گیر دادم ب طرف ک ...

خوشبحالت 

من ک فیلمبردار انقد بداخلاق بود آدم میترسید بهش نگاه کنه چ برسه حرف بزنه 

چون من غریب بودم تو شهر همسرم وقتمم کم بود گفتن فلان فیلمبردار خیلی خوبه عالیه منم نشد برم ببینم اعت ...

معمولا فیلم خامو میدن میتونی فیلمتو ببری فیلم برداری بگی دوباره برات مونتاج کنه 

😊
منم تو شهر همسرم غریب بودم فیلمبردارمم چون دوست شوهرم بود انتخاب کردم ولی انقدررررر گیر دادم ب طرف ک ...

من خودم فیلممو خیلی دوست دارم اما میبینم دوست دارم گریه کنم لباس عروسم دیگه تنم نمیشه  و اینکه دوس داشتم الان عروس میشدم زندگی تکراری شده 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
خوشبحالت  من ک فیلمبردار انقد بداخلاق بود آدم میترسید بهش نگاه کنه چ برسه حرف بزنه

آره بعضیاشون خیلی مضخرفن.ولی در عوض فیلم حنابندونم افتضاااااح شد در حدی ک حتی روم نمیشه بدمش واسه میکس.کلا ۲ ساعتم نیست

آره بعضیاشون خیلی مضخرفن.ولی در عوض فیلم حنابندونم افتضاااااح شد در حدی ک حتی روم نمیشه بدمش واسه می ...

خخخخخ فیلم حنای منم افتضاح شلوغ من میرقصم هیچی معلوم نیس اخمام توهم اصلا یه وضعی 

من خودم فیلممو خیلی دوست دارم اما میبینم دوست دارم گریه کنم لباس عروسم دیگه تنم نمیشه  و اینکه ...

آره منم خیلی چاق شدم باز فیلممو میبینم میگم کاش عقل داشتم قبل عروسی لاغر میکردم.دیگه هرکی ی چیزیش تو عروسیش میلنگه.من حنابندونم آرایشگرم عالی بود همه میگفتن ولی فیلمم داغون. حنابندونم تو شهر خودم بود.ولی عروسی تو شه  شوهرم آرایشگر داغون فیلم عالی

معمولا فیلم خامو میدم میتونی فیلمتو ببری فیلم برداری بگی دوباره برات مونتاج کنه 

آخه دردم همینه 

چی ازش دربیاره؟ کل صحنه های خوبش شاید ده مین هم نشه 

نمیدونم چ غلطی میکرد این جوری فیلم گرفته 

همش صحنه میوه شیرینی خوردن مهموناست یا شام 

۴تا چیز درست حسابی نگرفته ک ی چیزی ازش دربیاد 

آره منم خیلی چاق شدم باز فیلممو میبینم میگم کاش عقل داشتم قبل عروسی لاغر میکردم.دیگه هرکی ی چیزیش تو ...

من اون موقع خیلی خوش هیکل بودم یه سال پیش بودا لباس عروسم اویزونه کمد میبینم غمم میگیره