2821
2789
عنوان

بچه ها بیاین😥

162 بازدید | 24 پست

شوهرم قبل ازدواج قول داده بود بیاد روستا ما.. اما با دخالت پدرش منصرف شد رفت روستا خودشون خونه میسازه.. منم فقط بخاطر همین شرط زنش شدم بقرآن.حالا میگ من فقط همینجا زندگی میخام کنم.اخه آدم حرصش نمیگیره؟آدم حساب نکننت.اینا ب کنار حالا بدبینه بددهنه تو جم سرم داد میزنه توهین میکنه ب خودم خانوادم..گفتم طلاق بهش خواهرشو زن باباشو با مادرشو امروز فرستاده خونمون..میگفتن میخای چیکار کنی..منم اول یکم گفتم این ال کرده بل کرده بعد گفتن باباش گفته این باید فقط توهمی روستا خودمون باشه..😐شما چی میگی منم گفتم طلاق توافقی بگیریم بدون مهریه از خدا خواستن..مادر شوهرم میگ پسر من ی ثانیه بی زن نمی مونه😶ما دلمون واسه شما میسوزه ب شما عادت کردیم..😏خلاصه واسه طلاق راضی بودن خودشم نیومده بود..بابام اومد میگ پسرتون صداقت نداره و اینا...

بچه سرم داره از درد میترکه..

کسی راهنمایی خواهرانه داره

بیچاره پدرمادرمو انداختم تو غصه چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببين با مسئله رفتن به روستاي اونا شايد بشه كنار اومد 

اما اينكه ميگي بدبينه و بددهنه و توي جمع رفتار خوبي نداره جاي فكر داره حتما 

قبل از رفتن توي خونه خودت به همه ويژگي هاي بد و خوبش فكر كن 

اگه برات امكان داشت از يه مشاور كمك بگير

پسره آشغال با خودش چی فکر کرده نمیدونم...ینی واقعا چقد متاسفم واسه این جامعه ک دختر بعد طلاق باید بمیره بعد ی مرد زورگو بیخود لجن ی دختر سن پایین میگیره آب از آبشم تکون نمیخوره

بهترین کار کردی بنظرم الان جدای بشی بهتره با همچین ادمی مطمئنا زندگی خوبی نداری از الان داره حرصت درمیاره وخود رای هست وقتی قبلن قول داده والان زده زیرش برات ارزش قایل نیست

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

اینک حرفشوبرعکس کرده خوب نیس ولی اگ میتونی ومیخواهیش برو اینجاواونجانداره

ولی دیگ بددهنی و بی تربیتی کردنش اونم الان ک عقدکرده اید بهتربعیدمیدونم بشه 

بنظرم تصمیمت عاقلانه بودبهترازاینک با ی بچه برگردی اونوقت غصه خانوادت بیشتره

توام خوبی کی به کیه!
پسره آشغال با خودش چی فکر کرده نمیدونم...ینی واقعا چقد متاسفم واسه این جامعه ک دختر بعد طلاق باید بم ...

خواهرم مشکل ازخودما زناس ک فکرمیکنیم شوهر چیه

زن دوم و صیغه و طلاق گرفته مردا ب هرقیمتی میشیم ک دوزار دستمون باشه البته باهمه نیستم بدبرداشت نشه

توام خوبی کی به کیه!

سلام اگه فقط به خاطر این مسأله میخوای طلاق بگیری مطمعن باش پشیمون میشی خب هر کجا باشه چه فرقی برا تو داره معمولاً دخترا تابع شوهر هستن برا زندگی تو زندگیتو بکن به خوبی و خوشی حالا یا روستا اونا یا شما حتما روستا خودشون بهتره اونجا میشناسنش زمین یا باغ دارن روستا شما بیاد چکار کنه برو سر خونه زندگیت خدا رو شکر کن کسای هستن اینقد مشکل دارن زندگیتو خراب نکن بچسبد به خونه و زندگیت فکرشو کرده اینجا براش بهتره خوشبخت بشی

خدایا آن ده که آن به 
اینک حرفشوبرعکس کرده خوب نیس ولی اگ میتونی ومیخواهیش برو اینجاواونجانداره ولی دیگ بددهنی و بی تربیت ...

مشکل منم اخلاقشه در اصل برا همین نمیتونم بهش اعتماد کنم برم اذیتم میکنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز