2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهرم زنگ زد گفت امشب واسه دخترش خواستگار اومده امشبم جواب بله رو دادیم 😐 بعدکاشف ب عمل اومد 4 ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂چراااا واقعا؟؟؟منم سوال شد واسم

اینجوری خنده دار ترین دروغ  برا دوست منه

بچه بودیم در حد پنجم ابتدایی

دوستم میگفت یه بادکنک دارن اگه بترکه با سوزن نخ میدوزنش دوباره باد میکنن میشه مثل اولش

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!

پسرم‌گفت من چه جوری و از کجا دنیا اومدم گفتم یه نخود خوردم دل درد گرفتم رفتم دکتر از دلم عکس گرفت گفت تو دلت نینی هست.چند روز بعدش داشتیم آبگوشت میخوردیم نخوداشو که خوردم پسرم گریه کرد گفت نخود نخور نمیخوام تو دلت نینی بیاد😂

باز خوبه به هردوتاتون دروغ گفته. به شوهرت می گفت بعد به تو نمیگفتن خیلی بدتر بود.

دلم براشوهرم سوخت خیلیی

گفت من چقد غریبه بودم براشون 

اخه اگه ب شوهرم بگه واقعا بین خودشون میمونه شوهرم خیلی راز نگه داره

منم میگفتن خوشحال میشدم واقعا نمیدونم فازشون چی بود 😐

با دوستم رفته بودیم خونه یکی از دوستای مشترکمون.نزدیک برگشتن ب خونه مون دوست میزبانم گف ماشینش رو شوهرش برده .چون ماشین شوهره تو مکانیکی و داغونه.بعد ما رفتیم پایین و منتظر اژانس بودیم ک شوهر دوستم با ماشین خودش اومد.خیلی دروغ شاخداری گفته بود ب ما ولی خدایی اونقد خندیدیم به این دروغ دوستمون ک تمومی نداشت

اولا ک ماشین لباسشویی تمام اتوماتیک اومده بود یکی از فامیلامون دخترش میگفت میشوره خشک میکنه پهن میکنه اتو میکنه لباسارو😆

خیابان زمستان کوچه اسفند پلاک ۱۲😍گل دخترم اومد بغلم خدایا مرسی بابت هدیه قشنگت