2777
2789

پسری که ازتون خوشش میاد خودش عاشقه ..لازم نیست کاری بکنید   فقط منتظر چراغ سبزه

مهدی حسینی هستم .متخصص سئو و تولید محتوای اینترنتی ، طراحی سایت .مشغول ترجمه مقالات مربوط به سلامت ، پزشکی و گیاهان دارویی هستم .

با عشوه خرکی😊😊😊😂ببخشید ناراحت نشی😊👍👌😍

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسری که ازتون خوشش میاد خودش عاشقه ..لازم نیست کاری بکنید   فقط منتظر چراغ سبزه

خب شاید میخواد برا دوستی نمیخوام دوست شم میخوام نتونه به غیر من فک کنه اصلا  

خوشبختی جوونا صلوات ☺
خب شاید میخواد برا دوستی نمیخوام دوست شم میخوام نتونه به غیر من فک کنه اصلا  

خوب اینو که از فکرتون بیرون کنید .هر کاری بکنید ایشون به کلی دختر دیگه هم فکر می کنه و رد خور نداره .

مهدی حسینی هستم .متخصص سئو و تولید محتوای اینترنتی ، طراحی سایت .مشغول ترجمه مقالات مربوط به سلامت ، پزشکی و گیاهان دارویی هستم .
خوب اینو که از فکرتون بیرون کنید .هر کاری بکنید ایشون به کلی دختر دیگه هم فکر می کنه و رد خور نداره ...

خب پس چطور بعضیا میگن فقط همینو میخوام اینا 

بعد الان ب نظرتون باید چراغ سبز بدیم بهش سریع ؟

خوشبختی جوونا صلوات ☺
خب پس چطور بعضیا میگن فقط همینو میخوام اینا  بعد الان ب نظرتون باید چراغ سبز بدیم بهش سریع ؟

زیاد به این حرفا توجه نکنید .همش حرفه